Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mapa Európy v roku 2035: Rusi predpovedajú rozsiahle zmeny hraníc!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: b92.net)

BRATISLAVA/MOSKVA - Ruské tajné služby spolu s americkou CIA a ďalšími odborníkmi vypracovali politickú mapu Európy pre rok 2035, ktorá predpovedá mnohé zmeny hraníc. Niektoré z nich sú naozaj prekvapivé.

Analýza americkej CIA, ruskej GRU, rôznych spravodajských inštitúcií a taktiež odborníkov na globálnu politiku Zbignewa Brzezinskeho a Samuela Huntingtona, hovorí o tom, že územné zmeny začnú na Britských ostrovoch, kde Škótsko vyhlási nezávislosť po referende v roku 2013, čo bude podnetom na zjednotenie Írska.

Baskitsko a Katalánsko vyhlásia nezávislosť od Španielska, pričom k sebe pričlenia aj časť francúzskeho územia.

Vo Francúzsku dôjde ku kolapsu "multikulturalizmu". Pre nemožnosť asimilácie národností z rôznych bývalých kolónií sa budú musieť uchýliť k ich deportácii. Vysoká koncentrácia islamskej skupiny pripraví cestu pre vzostup islamského arabského štátu v južnom Francúzsku.

Belgicko sa rozdelí a flámska časť sa spojí s Holandskom. Na obchod zameraný sever Talianska dá stop vykrmovaniu svojich južných bratov, čo povedie k rozdeleniu krajiny. "Zlé" južné Taliansko nebude schopné udržať si integritu a Sicília a Sardínia vyhlásia nezávislosť.

Bosna sa rozdelí medzi Chorvátsko a Srbsko. Albánsko sa spojí s Kosovom, pričom si vezmú aj časť Macedónska a vytvoria Veľké Albánsko.

Smutný osud čaká Poľsko, ktoré sa bude musieť vzdať Sliezska, Pomoranska a Pruska po nových dohodách medzi Berlínom a Moskvou. Moskva nebude schopná udržať si Kaliningradský región a odovzdá ho späť Nemecku.

Bielorusko zmizne z mapy sveta a stane sa provinciou Ruska. Rusko si tiež ukradne východnú časť Lotyšska, Estónska a Ukrajiny, vrátane jej juhu a Krymu.

Podľa ruských expertov je trvácnosť dnešných hraníc ohrozená dlhotrvajúcou ekonomickou krízou a politickou nestabilitou v jednotlivých regiónoch, čo môže viesť k ich zmene oveľa skôr, ako by sme očakávali.

Mapa Európy v roku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: b92.net)

Mapa Európy v roku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: b92.net)

Mapa Európy v roku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: b92.net)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu