Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Trpela rakovinou, potom prišiel zázrak: Ženu (54) uzdravil vlastný moč!

Carrie pije moč už takmer desať rokov
Carrie pije moč už takmer desať rokov (Zdroj: 1079ishot.com)

BRATISLAVA - Keď nepomáhajú lekári, treba sa obrátiť na rady našich starých mám. Presne to urobila aj Američanka Carrie Steelová. Keď sa dozvedela, že kvôli rakovine čoskoro umrie, začala pátrať po alternatívnej liečbe. Vyplatilo sa. Uzdravil ju "obyčajný" moč.

Carrie objavili rakovinu v roku 2004. Bežné liečebné postupy nezabrali a doktori jej dávali dvanásť mesiacov života. Začala preto hľadať iné spôsoby, ako zákerné ochorenie poraziť. A našla.

Tam, kde nezabrali lieky, pomohol moč, uviedol portál tn.cz. Päťdesiatštyriročná žena sa totiž dala na urinoterapiu. Denne vypije päť pohárov moču, čistí si ním zuby a pleť a aj sa v ňom kúpe."Skoro všetok moč, čo moje telo vylúči, zasa spotrebujem," povedala.

Hoci sa väčšine z nás táto predstava prieči, pre Carrie je najpodstatnejšie, že sa uzdravila. A určite nie je sama, ktorej liečba močom pomohla.

Urinoterapia je liečebná metóda, ktorú využívali už naši predkovia. Moč údajne pomáha vyliečiť niektoré choroby ako cukrovka, ekzém či dokonca tuberkulóza a gangréna. Protilátky, ktoré obsahuje, posilňujú prirodzenú biologickú ochranu tela.

Ženu uzdravil moč




 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu