Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadné monštrum z Palestíny: Koza s ľudskou tvárou a 8 nohami!

Koza s podivnou tvárou Zobraziť galériu (2)
Koza s podivnou tvárou (Zdroj: YouTube)

JERUZALEM - Istá rodina z Palestíny zažila pred pár dňami šok, keď na svojej farme objavila záhadné monštrum. Tvor vyzeral ako koza, ale s tvárou podobnou človeku a navyše nemal štyri, ale až osem končatín.

Ako prvý zbadal záhadného tvora farmárov malý syn. Ten si najprv myslel, že na ich záhrade pristáli mimozemšťania. Otec sa išiel presvedčiť na vlastné oči a keď to čudo zbadal, zostal v nemom úžase. Neznámy živočích mal telo ako koza, ale hlava vyzerala skôr ako ľudská.

"Toto sme tu ešte nemali, je to úplný unikát," povedal muž, ktorý spolu s rodinou žije v pásme Gaza. Najviac ho zarazil počet nôh, zviera ich totiž malo až štyri páry. Boli veľmi zoslabnuté a len tak voľne viseli.

Záhadné monštrum z Palestíny:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Rodina záznam poskytla vedcom na analýzu. Domnievajú sa, že zviera, ktoré medzičasom uhynulo, bolo výsledkom nejakého druhu mutácie. "Občas sa stane, že gény sa zbláznia a vtedy sa narodí niečo takéto," vyhlásil jeden z nich.

Mnohí užívatelia, ktorí si pozreli bizarné video, tvrdia, že ide o podvod. Podľa nich bola pod kozou položená ďalšia koza, čo by vysvetľovalo nadmerný počet končatín. Ako sa ale zviera dopracovalo k takej čudesnej tvári, už neuviedli.

Koza vyzerá ako monštrum

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu