Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strach zo smrti: Dievčaťu (16) po farbení vlasov napuchla hlava ako lopta!

(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Lauren Thomasová (16) z britského Trallwnu sa po niekoľkých hodinách od domáceho farbenia vlasov začala báť o vlastný život. Jej hlava opuchla do veľkosti futbalovej lopty a trvalo ďalší týždeň, kým sa príznaky vytratili.

Lauren, ktorá cez víkend vypomáha v kaderníctve a sama chce byť kaderníčkou, sa počas letných prázdnin stala obeťou alergickej reakcie. Už po pár hodinách od farbenia ju začala svrbieť hlava, ale najprv si to s tým nedávala vôbec do súvisu. Svoju babičku, u ktorej vtedy bývala, požiadala, aby skontrolovala, či nemá náhodou vši. Tá ju uistila, že je všetko v poriadku.

"Aj keď som si znovu umyla vlasy, svrbenie bolo stále horšie a horšie," hovorí Lauren, ktorá si pred spaním všimla, že má opuchnuté oko. Babička však rozhodla, že počkajú do rána, ako sa bude situácia vyvíjať. O tretej hodine v noci sa však tínedžerka zobudila na bolesť a keď sa pozrela do zrkadla, od strachu sa rozkričala.

"Vyzerala som ako monštrum. Nevedela som, čo sa deje a moja hlava sa neustále zväčšovala. Bála som sa, že zomriem," uviedla nešťastná dievčina, ktorá sa aj po návšteve lekára borila s následkami opuchu ďalší týždeň a nevychádzala z domu.

Lauren nepríjemný zážitok tak poznačil, že si už nechce farbiť vlasy doma. "Použila som rovnakú farbu veľakrát predtým, tak nemám tušenie, prečo sa to stalo, ale nebudem už riskovať. Už nikdy nechcem vyzerať znovu takto," dodala na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu