Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Agent CIA tvrdí: Pri Roswelli naozaj spadlo UFO s mimozemšťanmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WASHINGTON - Bývalý agent Chase Brandon pravdepodobne neurobil veľkú radosť CIA vyhlásením, že UFO, ktoré preletelo a stroskotalo pri Roswelli, nebol žiadny výmysel, ale realita. Americká ústredná spravodajská služba vraj odvtedy utajuje dôkazy, ktoré videl na vlastné oči.

Brandon pracoval pre CIA tridsaťpäť rokov a rozhodol sa prehovoriť pri príležitosti 65. výročia incidentu s lietajúcim tanierom v Roswelli v Novom Mexiku.

"Nebol to žiadny meteorologický balón. Bolo to to, čo ľudia hovorili, že videli. Bolo to UFO. Rozhodne nešlo o stroj, ktorý by pochádzal z našej planéty," povedal Brandon denníku Hufffington Post a tvrdí, že v prísne stráženej časti sídla CIA v Langley narazil na priame, utajené dôkazy o vtedajšej návšteve UFO.

"Bol som v službe. V trezorovej časti bola krabica, ktorá upútala moju pozornosť. Stálo na nej len jedno slovo. Roswell. Keď som ju otvoril, bolo mi to jasné. Pozeral som sa na dôkazy o návšteve mimozemšťanov."

Brandon ale odmieta prezradiť, čo presne v inkriminovanej debne bolo. "Určitý písaný materiál a fotografie. To je všetko, čo kedy k obsahu tej krabice poviem. Pre mňa osobne to vtedy ale bol nezvratný dôkaz, že sa stalo to, čo sa ľudia domnievali. Návšteva z vesmíru."

Špekulácie o udalostiach v Roswelli už trvajú vyše šesť desaťročí a vyšetrovatelia za tú dobu popísali stohy papiera a scenzurovali množstvo informácií. Podľa najslávnejšej ufologickej konšpiračnej teórie mali Američania v roku 1947 zostreliť pri Rowswelli tri lietajúce taniere a mimozemšťanov napchať do mrazáka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu