Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vyčíňanie UFO? Záhadný kruh v obilí pripomína slávnu stavbu!

Toto asi nebude práca mimozemšťanov. Zobraziť galériu (2)
Toto asi nebude práca mimozemšťanov. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Či už je to snaha o umenie alebo správa od iných mimozemských civilizácii, kruh v obilí, ktorý sa objavil v anglickom Wilshire, má prekvapujúcu podobnosť s Westminsterským opátstvom.

Zložitá konštrukcia vysokých veží pri dedine Stanton St Bernard dostala všetkých konšpiračných teoretikov do vytrženia tým, že nápadne pripomína slávnu pamiatku, kde sa minulý rok zosobášili Kate s Williamom. Ide však iba o jeden z mnohých vzorov, ktoré sa v tejto oblasti každý rok vyskytnú. Za leto ich pribudne dokonca až 400.

V blízkosti starobylého Silbury Hill, najväčšieho umelého kopca v Európe, možno nájsť trojuholníkový obrazec, ktorý symbolizuje bránu umožňujúcu prístup do iných dimenzií a úrovní vedomia. V kresťanstve rovnaký symbol vyjadruje myšlienku Božskej trojice - jednotu Otca, Syna a Ducha Svätého. Turisti, ktorí do oblasti zavítajú, zvyknú na "ušliapaných" plodinách meditovať.

Vo Woodborough Hill minulý mesiac zaznamenali prvý tohtoročný kruh v obilí, ktorý pripomínal polárne hodiny. Na základe ich amatérskeho rozlúštenia, by malo prísť k nejakej zatiaľ tajomstvom zahalenej udalosti v sobotu 4. augusta 2012 o 19:43:53.

Vyčíňanie UFO? Záhadný kruh
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Simone Watts )

V deväťdesiatych rokoch dosahoval záujem o UFO a aktivity s ním spojené takých rozmerov, že poľnohospodári viac ako na plodinách získali vďaka prílevu amerických turistov. Experti však napriek značnému počtu podivných piktogramov veria, že jeden z piatich je určite výsledkom paranormálneho javu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu