Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce priznanie z Pentagonu: Exprezident sa vraj stretol s mimozemšťanmi!

Eisenhower skutočne veril, že mimozemšťania existujú Zobraziť galériu (2)
Eisenhower skutočne veril, že mimozemšťania existujú (Zdroj: Topky.sk)

WASHINGTON - Americký exprezident Dwight D. Eisenhower mal tri tajné schôdzky s mimozemšťanmi, tvrdí to bývalý poradca Pentagonu. Stretli sa údajne na leteckej základni v Novom Mexiku v roku 1954. A ako našli spoločnú reč? Bytosti z inej planéty s ním komunikovali telepaticky.

"Obe strany sa stretli pri troch rôznych príležitostiach na Leteckej základni Holloman. Bolo tam veľa svedkov," tvrdí niekdajší pracovník amerického Ministerstva obrany. Už dlhšiu dobu sa povráva, že k takejto schôdzke skutočne došlo, ale poradca Good je prvý zo zasvätených, kto to vyhlásil verejne.

V relácii televíznej stanice BBC uviedol, že vlády po celom svete boli v pravidelnom kontakte s mimozemskými bytosťami po mnoho desaťročí. "Mimozemšťania boli vo formálnom, ale aj neformálnom kontakte s tisíckami ľudí po celom svete," dodal.

Eisenhower je známy svojou silnou vierou v mimozemské civilizácie. To vysvetľuje, prečo bol bývalý päťhviezdičkový generál, ktorý velil spojeneckým vojskám v Európe počas druhej svetovej vojny, k americkému vesmírnemu programu taký štedrý.

"Viac ako 90% všetkých správ o uzretí UFO je možné nejakým spôsobom vysvetliť. Som ale presvedčený, že milióny ľudí už skutočné UFO videlo," uzavrel Good.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu