Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čechovi sa pred autom zjavil duch: Varovanie známeho, ktorý sa tam zabil!

Záhadná postava na ceste
Záhadná postava na ceste (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/BEZVĚROV - Ako by ste sa zachovali, keby sa pred vami na ceste zjavil duch? Takúto nezvyčajnú otázku musel na Štedrý deň riešiť šokovaný vodič z Plzeňska.

Záhadná postava skrížila mužovi cestu neďaleko obce Bezvěrov, miesta, kde často dochádza k tragickým nehodám. Na ceste do Plzne v minulosti zahynuli už desiatky ľudí. Miroslav Bejček je preto presvedčený, že sa ho duch pokúšal varovať. Vraj ho dokonca poznal; má ísť o ducha muža, ktorý na mieste zahynul pred 20 rokmi.

Video Bejček nakrútil v čase, keď ho snehová metelica prinútila s vozidlom zastaviť. "Ako som tak točil, zjavil sa predo mnou muž vychádzajúci z tmy. Videl som siluetu, ktorej nebolo vidieť oči ani nos. Približovala sa smerom ku mne a mávala rukami akoby mi chcela dať najavo, aby som nepokračoval v jazde," vysvetľuje.

Vodič dostal strach. Nevedel totiž, čo od neho neznámy muž chce. Chystal sa preto otvoriť dvere, aby sa ho spýtal, čo sa deje. To už ale nestihol urobiť, pretože postava zmizla. "Rozplynula sa," povedal Miroslav.

Záznam už preskúmali brnenskí odborníci na paranormálne javy. Tí tvrdia, že video je autentické. Ide podľa nich o reziduálne strašenie, čiže zjavovanie sa duchov na miestach, kde sa stala tragická udalosť. Experti dokonca po odfiltrovaní na videu objavili až dve postavy - jednu vyššiu a jednu nižšiu. Už sa však objavili kritic, ktorí skutočnosť, že by mohlo ísť o naozajstného ducha, odmietajú. Domnievajú sa, že ide o odraz čelného skla auta.

Duch na ceste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu