Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Syn lesbičiek chce byť dievča, od 8 rokov berie ženské hormóny!

Tammy so svojimi mamami Zobraziť galériu (3)
Tammy so svojimi mamami

BERKELEY - Jedenásťročného Thomasa Lobela ako malého adoptoval lesbický pár. Nedávno vyšlo najavo, že chlapec sa chce tiež stať ženou a už pred troma rokmi začal brať hormóny na zmenu pohlavia!

Tammy, ako si teraz hovorí, vyhlásil, že po tom túžil už odjakživa. V jeho rozhodnutí ho podporujú aj jeho dve mamy Pauline a Debra, pričom ale zdôrazňujú, že ho do toho nijakým spôsobom nenútili.

Chlapec sa už dlhší čas oblieka a správa ako dievča. Mužský svet mu nič nehovorí. Keď bol mladší, údajne trpel depresiami, pretože bol nešťastný. "Akonáhle sme mu dovolili nosiť šaty, ožil. Zo smutného chlapca sediaceho ticho kdesi v kúte sa stalo veselé dievča," opisuje premenu dieťaťa Pauline.

Hormóny, ktoré Thomas už dlhší čas užíva, majú zabrániť tomu, aby sa vyvíjal ako muž. V puberte preto jeho hlas nebude mutovať a tvár mu nezačne zarastať. Debra dodala, že v prípade, že by si to Tammy neskôr rozmyslel, prípravky môže prestať užívať. Pár spolu vychováva ešte ďalších dvoch synov, ktorí sú "spokojní s tým, kým sú".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu