Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko 2010 Marika Časnochová bola online

Marika Časnochová Zobraziť galériu (2)
Marika Časnochová

Marika Časnochová študuje na Prírodovedeckej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Medzi Marikine hobby patrí plávanie, fitnes, tanec. Medzi jej najobľúbenejšie knihy patria francúzsky a ruský realizmus.

V poslednom období veľmi rada chodí do prírody, cestuje a spoznáva nové kultúry krajín a ľudí. Budúcnosť zatiaľ vidí v doštudovaní vysokej školy.

Rozhovor

10:18:20 - otázka od: michal ahoj Marika......vezmeš si ma? :)))))) Ahoj Misko! myslis teraz do kufra na Kanarske ostrovy ?

10:18:20 - otázka od: Marta dobrý deň, pozdravujem Vás a fandím Vám v súťaži. Prosím, pošlite mi Vašu podpiskartu s autogramom na moju adresu: Ing.Marta Bullová, THK 20, 974 04 Banská Bystrica. teším sa a ďakujem za ňu vopred.Držím Vám palce! Dakujem Vam velmi pekne za povzbudenie!Velmi sa tesim :)Samozrejme bude mi velkou ctou...a so specialnym venovanim :)zelam uspesny den! Marika

10:18:20 - otázka od: sonicka ahoj marika, kolko merias a vazis????? Ahoj Sonicka! Meriam 177 cm a vazim momentalne 57 kg :)

10:18:20 - otázka od: Marek Hornak kolegynka nasa,budem drzat palce aby sa Ti tam darilo..a nielen tam ale v zivote a vo vsetkom na com Ti zalezi...drz sa a maj sa!! Ahoj Marecek! Dakujem Ti veeelmi pekne! Tesim sa, ze si sa ozval,naozaj!Budem sa snazit nesklamat :)papa zatial

10:18:20 - otázka od: jubi Ahoj Marika z ktorej časti nášho krásneho Slovenska pochádzaš? Čo si od tejto súťaže sľubuješ? Ahoj Jubi! Pochadzam zo Ziliny:)A od sutaze ocakavam skusenost s vystupovanim pred kamerami:)

10:18:20 - otázka od: wewe Akú obľubuješ kuchyňu? A čo sladkosti môžeš si vôbec dovoliť? Prajem ti veľa úspechov. Dakujem za povzbudenie:)Kuchynu by som velmi nespecifikovala, mam rada z kazdeho rozku trosku, ale velmi oblubujem salaty a co najzdravsie ingrediencie. Ano sladkosti mam velmi rada, musim sa priznat, aj ked nie rada :)A ak su v zdravej miere, tak si ich dovolit mozem, hlavne ak cvicim dvakrat za den, moja oblubena sladkost je jednoznacne karamelova cokolada:)

10:18:20 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peter!Dakujem Ti velmi pekne:)

10:18:20 - otázka od: Karci22211 Máš medzi babami aj nejakú kamarátku? Ano mam medzi dievacatami kamaratky, pozname sa uz dlhsie :)

10:18:20 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Medzi moje najoblubenejsie patri plavanie, je to uzasny sport, urcite bicyklovanie, beh, ale velmi rada si zahram aj loptove hry a zaradila by som tu urcite aj tury do prirody:) A jeden s mojich snov je zacat hrat tenis, je velmi elegantny a je to sport diplomatov:)

10:18:20 - otázka od: Jana Ahoj držím palčeky. Ahoj Janka! Dakujem Ti velmi pekne!

10:20:34 - otázka od: Ivan Šandor Nemáš v pláne skúsiť herectvo? Ahoj Ivan:) No ak by som na to mala, tak by som sa nebranila. Moj brat vyhral dva roky po sebe najtalentovanejsi herec v nasom okrese, tak by sa u mna trosku talentu mozno ze aj naslo:)

10:24:36 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub! Mam velmi rada osemdesiate roky, viem sa pri nej velmi dobre zabavit, hoci nemam presne vyhradeny hudobny styl, pocuvam Guns and Roses, Queen ma taktiez dobre pesnicky, Smokies, Europe. Ale medzi mojimi oblubenymi peknickami by si nasiel aj nieco z klasicky :)

10:26:17 - otázka od: Dušan Aké máš plány na leto? Ahoj Dusko! Na leto nemam este presne plany, vsetko zavisy od sutaze, ale urcite by som chcela odcestovat do zahranicia, do neakej exotickej krajiny alebo do Ciny:)

10:27:52 - otázka od: dusan Ahoj Marika, vyskusala by si bungee jumping? Ahoj Dusan:)Nie na bungee jumping by som sa nedala:(pocula som, ze to nie je prilis dobre na chrbticu, ale urcite planujem tandemovy zoskok, a keby sa mi to zacapilo, tak by som si urcite dala aj kurzy na samotne skakanie :)

10:30:17 - otázka od: Grande Pedro Ahoj máš radšej leto či zimu? (more pláž slnko)či(sneh mráz ľad) Ahoj Pedro:) Obe tieto rocne obdobia maju svoje caro, leto preto, ze clovek nemusi chodit "zabanbuseny" a vonku pekne svieti slniecko a ak si v zime na horach a vidis tu krasu, pohladom do udolia tak je to neskutocna nadhera :)

10:32:53 - otázka od: valika ahoj, keby si si bola vedoma, ze dobre spievas, prihlasila by si sa do superstar? Ahoj Valika! Chodila som na spev necelych pat rokov, ale viem, ze az take zlato v hrdle nemam, tak by som prenechala miesto talentovanejsim, ale na chate s kamaratmi by som sa spevu nebranila:)

10:34:07 - otázka od: Paloma Čo očakávaš od súťaže? Ahoj Paloma! Od sutaze ocakavam hlavne nove skusenosti a vystupovanie pred kamerami, pretoze praca pre kamerou nie je az taka lahka ako sa vela krat zda :)

10:35:10 - otázka od: Miso Ou jeaaa to kost Ahoj Misko!Dakujem Ti!

10:39:07 - otázka od: Santo Čau Marika,mám na teba vážnu otázku.Chcel by som vedieť,akú farbu ponožiek uprednoťňuješ,či máš radšej pásikavé alebo kockované vzory a čo si myslíš o globálnom oteplovaní.A ozaj,aby som nezabudol,kedy ťa zase v piatok uvidíme v meste,stále len sľubuješ a skutek utek :) Ahooooj Santo!!!Jeej si zlaty!No moje oblubene ponozky su jednofarebne, ale musia to byt vyrazne farby. Vela krat sa mi kamaratky smiali, ze ako som dobre zladena, lebo moje tricko bolo cervene presne ako ponozky, musim sa priznat, ze podla tricka si davam ponozky :)To globalne oteplovanie nechame na ten slubeny piatok, lebo je to rozsiahlejsia tema, no a musim sa priznat, ze namiesto toho ,aby som isla v piatok von som sa zatvorila do fitka:(Ale zorganizujte sa zlaticka moje a ja urcite pridem :)dohodnute???

10:39:57 - otázka od: dadaa marika, si prirodzena blondina alebo si odfarbena? Ahoj Dadi, moja povodna farba vlasov je o trosku tmavsia,no a preto som jej trosku dopomohla farbou:)

10:44:35 - otázka od: Vladka Ktoré krajiny si navštívila a kde sa ti najviac páčilo?:)Držím palce. Ahoj Vladka!Dakujem za drzanie palcekov:) Podarilo sa mi precestovat takmer celu Europu, okrem severnych krajin, ktore chcem urcite navstivit, ale zatial z Europy je to Portugalsko a jeho hlavne mseto Lisabon, je carovne pre svoju atmosferu. A V Azii som navstivila Cinu, Taiwan, Malajziu, Singapur a Japonsko. Velmi tazko je vybrat tu naj ,ale Singapur je velmi jedinecny, pretoze, tu mozes na jednom mieste spoznat indicku, malajsku a cinsku kulturu :)

10:49:34 - otázka od: Miriam oblubeny parfem ? Ahoj Mirka je to urcite DNKY RED DELICIOUS

10:49:34 - otázka od: Monika ahoj Marička, chcela by som ti verejne vyjadriť moju podporu, aby si dopadla v súťaži čo možo najlepšie nakoľko si moja favoritka :-) Mala by som jednu otázku, myslíš si, že krásne ženy to majú v živote jednoduchšie?? Ahoj Monicka!dakujem Ti velmi krasne! Cenim si to! A na otazku odpovedam, podla jednej psychologickej knihy, ze krasni ludia su uz podvedome brani okolim za uspesnejsich, milsich, lepsich a sikovnejsich. Ale nemyslim si, ze to maju lahsie, pretoze cim viacej moznosti mas, tak musis urobit vacsie rozhodnutia a clovek ma ovela viac zodpovednosti voci sebe, aby s tym co mu bolo dane do "vienka" vedel dobre narabat:)

10:50:15 - otázka od: sona stefkova Ahoj Majka, iba ta zdravim a zelam pekny dnik :) drz sa mi! Ahoj Sonika!Dakujem Ti velmi pekne za podporu a zelam krasny dnik aj Tebe!

10:50:46 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Muz mojich snov musi byt urcite cestny a s velkym srdcom :)

10:53:33 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Moja plany nie su urcene na pat rokov dopredu, ale momentalne uspesne dokoncit studium na vysokej skole, uspesne sa venovat sutazi a navstivit cudzie krajiny, ktore mam na zozname :)A na tento zoznam patri tam este naucit sa spanielcinu a rustinu :)

10:54:42 - otázka od: Jajo Ahojky, ty to určite vyhráš. Pridáš sa k boju proti globálnemu otepľovaniu a k záchrane ľadových medveďov? Ahoj Jajo:)Dakujem a o poneke este velmi dobre porozmyslam:)

10:57:52 - otázka od: palo Ahoj Marika. a) Ak vyhráš, kam pôjdeš v lete na dovolenku? b) Ktorú z kolegýň (okrem seba) považuješ za osobnú favoritku? Držím palce, a nezabudni, že v prípade výhry treba Marekovi kúpiť klobásu :) Ahoooj Pali!!!Dakujem veeelmi pekne! Mareckovi kupim aj dve aj bez vyhry, no a cez leto by som isla skor na pracovnu dovolenku, este uvidim podla ponuk, no a na druhu otazku zatial odpoviem, ze este som nemala moznost komunikovat so vsetkymi diavcatami, tak by bolo nefer robit unahlene zaveri:(ale priebezne Ta budem informovat:)pekny dnik

11:11:32 - otázka od: sharapower Ked rada cestujes v akych krajinach si uz bola? Ano cestovanie mam velmi rada!Spoznavanie novych kultur a ludi. Navstivila som Portugalsko, Spanielsko, Francuzsko, Belgicko, Velku Britaniu, Nemecko, Taliankso,Turecko, Grecko a nase susedne krajiny a z tych azijsky su to Japonsko, Cina,kde sa mi podarolo by uz 2x, Taiwan, Malajziu a Singapur.

11:11:32 - otázka od: zuzicka Marika ahoj, ake je tvoje oblubene jedlo a drink? Ahoj Zuzicka! Nemam vyslovene oblubene jedlo, mam velmi rada rozne salaty, ale najoblubenejsim Slovenskym jedlom su bryndzove halusky, orechove sulance rezance s makom:)a taktiez oblubujem sushi:)a drink?asi malinove mojito s polovicnou davkou cukru, aby nebolo prilis sladke:)

11:11:32 - otázka od: Marika Marika, si krasna, mlada slecna... Zaujimalo by ma, ako zvladas sklbit pripravu na MISS 2010 a studium na UK? Prerusila si studium? A co prichod spat do skoly - neobavas sa 'pohladov' vyucujucich spoluzakov???? Ahoj:)dakujem velmi pekne, studium sa mi zatial darilo sklbit aj s modelingom, a s vyucujucimi som vzdy dobre vychadzala, tak verim tomu, ze ma podporia a pohladov spoluziakov sa zatial neobavam.

11:11:32 - otázka od: Miška Ahoj Marika, fandim ti a budem drzat palceky :)a nielen na Misske. inak na takejto stranke som asi hadam nikdy nebola, sranda. Prezrad nam nejaky z tvojich snov... :) Ahoj Miska!Dakujem Ti velmi pekne, no a jeden z mojich tajnych snov?Nemozem ho prezradit uz by nebol tajny:)

11:24:45 - otázka od: momo Majka, bez čoho si nedokážeš predstaviť život? Ahoj Momo:)Zivot si neviem predstavit urcite bez mojej rodiny a bez mojho brata, o ktorom rada hovorim, ze je mojou "najlepsou chalanskou kamoskou", a samozrejme bez mojich 3 najlespich kamaratok a vo vseobecnosti bez priatelov a dobrych ludi okolo mna a samozrejme bez prirody:)

11:25:51 - otázka od: roman ahoj držim ti palce a dufam že vyraš Ahoj Roman!Dakujem Ti velmi pekne!a dufam, ze si mal na mysli vyhras:)maj sa

11:29:19 - otázka od: wieročka:) Ahoj Maričenka ... veľmi sa teším, že to vyšlo a držkáám moc palčeky!!! Máš všetko čo by správna Miss mala mať, tak ako aj Bajik - obe ste nielen krásne, ale veľmi inteligentné, milé a hlavne s veľkým srdiečkom!!! takže dúfam, že korunka ostane v ŽIline :)) Ahoooj milacik moj uzasny!!!!Ty si moje zlaticko!!!Dakujem velmi za podroru Vierka, dakujem, potesila si ma velmi a bolo by to velmi prijemne prekvapenie, ak by sa naozaj korunka udrzala v Ziline druhy rok po sebe:)))

11:31:43 - otázka od: Jozko Ahoj Marika, čo si kúpiš za odmenu, ak sa Ti podarí vyhrať? :) Držím palce Ahoj Jozko!Ak vyhram a uspesne to "dobojujem" v skole, tak si za odmenu dam vikendovy pobyt v Salzburgu s maminou a bratom, "pobehame" vsetky muzea. A urcite by som si za odmenu kupila novy parfum:)

11:35:37 - otázka od: Zuzana Ahoj Marika ktorú kočku by si ty vybrala ako MISS desaťročia? Ahoj Zuzka!je to velmi tazka otazka, pretoze vsetky Miss boli zaujimave a vynimocne niecim inym, ale velmi sa mi paci Barborka Franekova, ma krasny usmev a srdiecko.

11:39:18 - otázka od: katka preco ste sa prihlasili do miss slovensko 2010 vyhrali ste uz nejaku vyhru krasy alebo toto je prvykrat. myslite si ze mate sancu vyhrat? Ahoj Katka!Do sutaze Miss som sa prihlasila na podnet mojej najlepsej kamaratky a uz predtym som bola na podobnej, ale modelingovej sutazi, elite model look, kde som skoncila na 3.mieste, bola som vtedy velmi mladucka:)A verim tomu, ze mam sancu ako kazda z 15-nastich dievcat:)

11:41:51 - otázka od: Martin ahoj marika chcel by som sa ta pekne opytat ci vies pracovat s pocitacom. dakujem za skoru odpoved a prajem pekny dnik a posielam ti sms :) Ahoj Martin!Dakujem Ti velmi pekne za smsky uz vopred:)Ano s pocitacom pracovat viem:)ale neradim sa medzi "profikov" takyto ludia, co sa naozaj vyznaju maju moj obdiv :)

11:42:41 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? Ahoj:)Akvarium momentalne nemam, ale ked som bola mensia mali sme:)

11:45:47 - otázka od: wieročka:) Ahooj Maričenka... :) veľmi sa s tebou teším a držkam moooc palčeky, až ta korunka ostane v žiline..:)) pretože krása spolu s inteligenciou a hlavne s veľkým srdiečkom . to je Miss..!!! ;) Moje zlatucke!!!Som taka rada, ze Ta mam!!!Dakujem a uz sa tesim na to nase spolocne fitneskovanie, alebo len pridem na "pokec" a ja pojdem cvicit az vecer:)tak nech to v praci pekne ubieha:)))a tesim sa na stretnutie...papa moja

11:49:37 - otázka od: Toma Ahoj Mari :)Ako islo vcerajsie tocenie uputavok? Ahoj Tomi:)No vcerajsie tocenie uputavok bolo dost zdlhave:(rano som vstavala uz o 5.30 a tocila som az vecer o 20.00, vsetci sme boli unavni:(uz sme si zacali hovorit aj vtipy, aby nas to trosku prebralo:)Ale verim tomu, ze to dopadlo velmi dobre, uvidime:)nechajme sa prekvapit:)A zelam dnes dievatam, aby sa drzali:)

11:51:43 - otázka od: Roman Štadler Kto je podľa teba najhorúcejšia kandidátka na tohtoročnú MISS? Ahoj Roman!Nemala som mozno rozpravat sa este so vsetkymi divecatami, a moje hodnotenie by bolo priskore, pretoze kazdy den povazujem za favoritku ine z dievcat...

11:52:15 - otázka od: wieročka Maričenka moja... držkam moooco mooc palčeky :))!!!! si supeer !!! Dakujem moje:)papa cmuk:)

11:52:36 - otázka od: roman ahoj držim ti palce dufam že vyhraš Dakujem velmi pekne Roman:)

11:54:31 - otázka od: Santo Tak zase ja,som si myslel,že mi moju otázku nevzalo,tak sorry za duplikát.Tešíme sa na ten piatok,fitko si nechaj na inokedy.. Ahoj Santik:)Jasne zorganizuj viac ludi a budem sa na Vas vsetkych velmi tesit!!!Jasne "fitkovat" pojdem rano a vecer si najdem cas na Vas:)tak este pekny den Ti zelam papa

11:54:31 - otázka od: Toma Mari, mas uz nejake predsavzatie na najblizsich 40 dni. No

11:58:10 - otázka od: Matej B ahoj Marika co vravis na dnesnu politiku ? mas o nu zaujem ? Ahoj Matej! O politiku sa zaujimam, ale nie az v takom rozsahu, skor ma zaujima celkove dianie vo svete, mozno skor smerovanie a ekonimicky vyvoj a rozvoj krajin, ich cestovny ruch a historia:)

11:58:35 - otázka od: palo ahojky si veľmi pekná:)) Ahoj Palko!Dakujem Ti velmi pekne!

11:59:22 - otázka od: Lucia Ahoj mirka! myslis si , ze budes v prvej tojke? Ahoj Lucka! To sa este uvidi, sutaz este zdaleka nie je ani v polovici:)

12:01:25 - otázka od: ludo viete hrať šach? Ahoj Ludo!Sach hrat viem, ale musim sa priznat, ze nie az tak velmi, obdivujem "sachovych" geniov alebo ludi, co ho dokazu hrat cele hodiny:)

12:01:57 - otázka od: semtamsidam ahoj cica. nemam zadnu otazku. :-) dobre dobre:)

12:02:30 - otázka od: kiara ahoj si velmi pekna drzim palce Ahoj Kiara!Dakujem pekne:)

12:02:30 - otázka od: Peťo Ou ta kost a

12:06:32 - otázka od: Peťo Ako by mal vyzerať tvoj muž ? Ahoj Peto! Uz niekolko krat som si overila, ze vonkajsok nema az taku velku vahu, hoci sme z neho na prvy krat vsetci ocareni a ohureni, a podstatne je to aky je clovek z vnutra.Urcite by ma mal mat rad presne taku aka som:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu