Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Finalistka z Miss Slovensko 2010 Dominika Floreková bola online

Dominika Floreková Zobraziť galériu (2)
Dominika Floreková

BRATISLAVA - Dominika pochádza z malej dedinky na Liptove - Kalameny. V súčasnosti študuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave. V súťaži Miss Slovensko 2010 súťaží s číslom 3.

Vo svojom voľnom čase rada číta knihy a venuje sa svojím priateľom. Zo športov má najradšej aerobik, taebo, plávanie a bicyklovanie. Žije v rodinnom dome s rodičmi. Má dve staršie sestry Veroniku a Katarínu.

Rozhovor

09:55:13 - otázka od: roman ahoj chodiš ja kupať do jazierka čo mate v dedinke kalameny? Ahoj Roman, priznam sa uz davno som nebola.

09:55:41 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peter, dakujem

09:57:00 - otázka od: Paloma Čo očakávaš od súťaže? Ahoj Paloma, ocakavam hlavne nove skusenosti, zazitky.

09:57:54 - otázka od: Zuzana Ahoj Dominika ktorú kočku by si ty vybrala za MISS desať ročia? Ahoj Zuzana, tak myslim, ze kazda bola a je niecim zaujimava, necham to na odbornikov, nech vyberu.

09:59:25 - otázka od: Karci22211 Máš medzi babami aj nejakú kamarátku? Ahoj Karci, tak niektore dievcata poznam uz dlhsie a myslim, ze vsetky su super, ale mame este malo spolocnych zazitkov, tak mozno neskor budem vediet lepsie odpovedat.

10:00:11 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Nazdar Tomas, velmi rada mam aerobik, ale hlavne letne sporty ako plavanie, bicyklovanie.

10:00:46 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Stanislav, tak hlavne chcem uspesne dokoncit skolu.

10:01:31 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? Ahoj, mozno ako ty :)

10:01:48 - otázka od: Jana Ahoj držím pršteky. Ahoj Janik, dakujem velmi pekne :)

10:02:53 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Jakub, nemam vyhradeny styl, ale hardrock, metal velmi nepocuvam :)

10:04:37 - otázka od: Roman Štadler Koho tipuješ za víťazku tohto ročníka MISS? Ahoj Roman, zatial poznam malo dievcata, ale kazda je ina a niecim inym zaujimava, tazka otazka a necham to radsej na porotu, nech sa potrapia.

10:08:43 - otázka od: denis Ahoj Dominika.Chcem sa Ta opytat,ze ake knihy ccitas a ktory autor je tvoj najoblubenejši? Ahoj Denis, citam knihy zo vsetkych oblasti, co sa mi dostane pod ruku, co mi odporucia priatelia, velmi sa mi pacili knihy od Mariji Juric Zagorky. A teraz citam knihu od Johannesa Maria Simmela, odporucam :)

10:09:12 - otázka od: michal Ahoj Dominika... vezmeš si ma? :)))))))) Ahoj Michal, domov? :)

10:09:44 - otázka od: vierocka ahoj, mas problem s celulitidou? Ahoj Vierocka, este som nic nespozorovala :)

10:12:16 - otázka od: dadka Ahoj Dominika, ako by mal vyzerat muz tvojich snov? Myslis, ze sa usadis na Slovensku, alebo vycestujes radsej do zahranicia, kde ma tvoja praca vacsie uplatnenie.. velmi velmi pozdravujem a drzim palce:-) Ahoj Dadka, muza snov uz mam, pracuje v zahranici, ci pojdem za nim, alebo ostanem na Slovensku, este uvidim, ale viem si predstavit kazdu alternativu :) a dakujem :)

10:12:57 - otázka od: bambulka Koho tipuješ na víťazku tohto ročníka? Ahoj Bambulka...jednu z finalistiek :) moznosti je 15 :)

10:13:28 - otázka od: vrabec ahoj Dominika, spravila si nieco zaco sa hanbis? Ahoj vrabec...urcite :)

10:13:57 - otázka od: natalia dobry den,ste velmi sympaticka a pekna mlada zena,budem Vam drzat na miss palce a posielat hlasy:-) Ahoj Natalia, dakujem velmi pekne, budem sa snazit aby som nesklamala :)

10:15:49 - otázka od: dodo ahoj, nika, aku hudbu pocuvas? ktory je tvoj oblubeny interpret/interpretka/skupina? Ahoj Dodo, posledne ma zaujala spevacka Oceania, ale mam rada skupinu Europe, v podstate vsetko okrem Lady Gaga :)

10:16:26 - otázka od: motylik ahooj, mas nejaku prezyvku? ahoj motylik, ano mam a niekolko :)

10:17:06 - otázka od: Marek Pobijak Dominika, ty trtko môj :) Pozdravujem a držím palce, čoskoro ma máte na izbe :) Mareckooo ahoj, uz sa na teba tesime :) prid!

10:17:42 - otázka od: chcete vyhrat Ahoj xxx, chcem vela veci.

10:18:47 - otázka od: denis nechala by si sa v buducnosti ukecat na fotenie aktov? Ahoj Denis, nie dakujem, je viac dievcat, ktore ani ukecavat nemusis :)

10:26:15 - otázka od: Škody Ahoj Domča. Všetci držíme palce...ukáž im to. Škody :) Ahoj Skody, dakujem ukazem :)

10:28:30 - otázka od: Bloko Ahoj dominika myslis si ze ucast v tejto sutazi nejak ovplyvni tvoj vztah z kamaratmi a znamymi a ze sa budes mat cas im este venovat ked ta budu potrebovat? Ahoj Blocko, ty mozes kedykolvek zavolat, myslim, ze moj vztah k vam sa urcite nezmeni, iba vylepsi :)

10:28:49 - otázka od: domino ahoj, si zadana?? Ahoj Domino, ano som.

10:32:55 - otázka od: dajka aky film, herca a herecku mas oblubenych? Nazdar Dajka, mam velmi rada stare ceske komedia, ale velmi sa mi pacil slovensky film Muzika. Z hercov mam rada Marka Igondu a z hereciek Angelina Jolie.

10:33:43 - otázka od: iwusska Ahoj, čo ťa priviedlo k myšlienke prihlásiť sa na MISS? Držim palce!!! Ahoj Iwusska, k sutazi ma priviedla typicka zenska vlastnost zvedavost :)

10:34:41 - otázka od: Lucia+Ivka+Ivka+Katka CAu Rybka, drzime ti s babami Orlicami palce :-))). DRz sa a prid nas niekedy pozriet :-) Ahojte rybicky, dakujem vam krasne, pridem pridem, slubujem vam to! :)

10:38:47 - otázka od: olicka Vieš si predstaviť ako bude vyzerať tvoj život tak o desať rokov? Akú farbu máš rada? Čo ti kráse vonia? Čo ti najviac chutí? Ahoj Olicka, tak predstavy su rozne, mozno pracovne, mozno rodinne. Mam velmi rada modru a bielu farbu. Najviac mi vonia les. A najviac mi chuti syr.

10:40:53 - otázka od: Michal Ahoj Dominika, držím ti prsty, mám priateľov v Kalamenoch :-) Čím ťa zaujala miss a čo naopak, čo ťa naštvalo? Ahoj Michal, dakujem, mozno sa tam niekedy stretneme :) Miss ma zaujala moznostou spoznat nove veci, ludi, ale nastvalo ma asi to, ze nas program sa stale meni a nemozem si svoje veci planovat, ale da sa to zvladnut.

10:42:05 - otázka od: Lenka Ahoj Dominika:))) si pekna kočka držím ti palce, a aky je tvoj obľúbeny parfém? Ahoj Lenka, dakujem velmi pekne. Moj oblubeny parfem je DNKY Be delicious.

10:43:06 - otázka od: Ivan Ahoj.Dominika neboiš sa trocha toho zakulisneho prostredia okolo modelingu. Ahoj Ivan, uz pred sutazou som sa trocha venovala modelingu, takze viem priblizne ako to chodi, nebojim sa.

10:47:39 - otázka od: Karlík Ahoj Dominika, chcel by som sa spýtať, ktorý film máš najradšej a či si už uvažovala, že pôjdeš niekedy v budúcnosti na plastickú operáciu ? :) Ahoj Karlik, paci sa mi film Muzika, o plastickej operacii som neuvazovala, lekara chcem stretnut iba v zivot ohrozujucej situacii :)

10:48:22 - otázka od: Mirec Gratulujem k postupu medzi finalistky. Priznam sa, ze podobne sutaze nesledujem ale teraz si to urcite nenecham ujst a samozrejme Ti budem drzat palce;-) Ahoj Mirec, dakujem velmi pekne, dufam, ze sa prijemne zabavis.

10:49:54 - otázka od: Dáška slávička ahoj Domča...ja som sa vydala do Lubele, to je kúsok od Kalamien..koenčne je na miss aj dievča z Liptova, tak držím palce, aj ja chcem skúsiť ísť na Missis mamičiek,kedže už mám pomaly 6-ročnú dcérku Ninočku...ahoj, a drž sa..ozaj? a máš rada bryndzu?? ja nieee...((( Ahoj Daska, tak to budem aj ja tebe drzat palce! Nech sa vam dari aj Ninocke. Nemam rada bryndzove halusky :)

10:50:35 - otázka od: Lenka Ahoj Dominika:))) si pekna kočka držím ti palce, a aky je tvoj obľúbeny parfém? Ahoj Lenka, dakujem velmi pekne. DNKY Be delicious :)

11:02:21 - otázka od: motylik tak napis par prezyvok, sme zvedavii :) tak napriklad zabka :) dakujem za otazky, mrzi ma ak som nestihla odpisat vsetkym a prajem pekny den

11:02:46 - otázka od: Lukii nemôžem si pomôcť ale Dominika je strašne peknéé meno :) Ahoj Lukii, Dakujem :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu