Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Herečka Eva Sakálová: Čím väčšia hviezda, tým skromnejší človek

Eva Sakálová Zobraziť galériu (20)
Eva Sakálová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Muzikál Producenti chystá na jeseň tohto roku svoju slovenskú premiéru. Veľkolepá výpravná šou už pozná obsadenie hlavných úloh.

Hlavnú ženskú postavu muzikálu Producenti „Švédku Ullu“ si zahrajú Eva Sakálová a dcéra Borisa Farkaša - Kristína Farkašová. Do jednej z hlavných úloh účtovníka Lea Blooma sme sa popri Mariánovi Labudovi ml. rozhodli obsadiť Csongora Kassaia“.
Skúšanie by sa malo začať 15. júna.

Pri tejto príležitosti sme si dovolili pozvať jednu z hlavných predstaviteliek tohto muzikálu, a to mladú (pre mnohých možno takmer neznámu) slovenskú herečku Evu Sakálovú (22) na online rozhovor.

Herečka Eva Sakálová ukončila v júli 2007 štúdium na VŠMU - odbor herectvo. Momentálne hrá v SND v troch predstaveniach - v hre Tančiareň, Popol a vášeň, Úklady a láska. Okrem toho hrá postavu Lenky v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.

Od decembra 2007 ju môžete vidieť aj v Radošinskom naivnom divadle v predstavení Veľké Ilúzie v réžii Juraja Nvotu. S týmto predstavením hosťujú v rôznych slovenských mestách.

Eva Sakálová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

11:04:37 - otázka od: jana Ahoj Evka, zatial Ta nepoznam z divadelnych dosiek, ale velmi sa tesim na novu hru od RND, ktore k nam so svojou novou hrou dorazi az koncom roka..dufam, ze Ta tam uvidim. V Ordinacii si presvedciva! Co zvyknes robit vo volnom case? Drzim ti palce nech sa ti dari! Dakujem pekne:0) S novou hrou Velke Iluzie sa chystame precestovat snad cele Slovensko,tak urcite dorazime aj k vam. Vo volnom case si rada citam,objavila som novu vasen-jazdu na koni a teraz v zime som sa uz bola dokonca 2krat! lyzovat:)

11:05:40 - otázka od: adam sarvaš eva som tvoj fanušik s ordinacie s ružovej možeš mi dať tvoju mailovu adresu.adam tesi ma adam,ze si moj fanusik,zostan nim aj nadalej:) emailovu adresu bohuzial nemozem takto zverejnovat.pekny den:)

11:09:31 - otázka od: evinka ahoj, najprv ti chcem zablahoželať k získaniu hlavnej ženskej úlohy v muzikály Producenti a tiež sa chcem spýtať, že keby máš možnosť zahrať si s niejakým svetoznámym hercom vo filme, tak kto by to bol a prečo? Ahoj Evi! Rada by som si zahrala napriklad s Johnym Deppom...a preco?:) No lebo Johny je Johny!..super herec,fesny chlap...co viac si este mozes priat?

11:11:56 - otázka od: radka dobry den.Chcela by som sa len spýtat,ze ci sa da chodit na nejake kastingy,keby som cchela hrat vof ilme alebo niekde...ci nahodou o niecom neviete,pretoze ja by som sa chcela venovat herectvu a chcela som chodit na konzervatorium, ale rodicia mi nedovolili ist studovat an strednu do velkomesta ako je Bratislava.....vdaka a zatim dovidenia :) Pekny den! Mala by si sa zaregistrovat do castingovych agentur,kde si ta nafotia,popripade nafilmuju,vypises dotaznik a v pripade zaujmu si ta zavolaju. Adresy najdes urcite lahko na internetovom vyhladavaci.vela stastia prajem:)

11:12:54 - otázka od: Richard Ahoj Eva, chcem sa ťa opýtať ču ešte budeš hrať v Ordinácii? A či by si mi poslala autogram Cau Richard! Ci budem hrat v Ordinacii,to sa este uvidi...nechajme sa prekvapit.pa

11:13:18 - otázka od: sisa ahoj Evka :)) chcem ti len napísať, že si super herečka a rada si pozriem všetko, kde hráš. Prajem ti veľa úspechov v budúcnosti. Dakujem! potesila si ma:)

11:14:55 - otázka od: johny kto si prosim ta? Som take 22rocne dievca,mam rysavoblond vlasy,hnede oci,nedavno som ukoncila studium herectva...a ty si kto?:)

11:17:13 - otázka od: Slavka Ahoj:-)Lenka tešíš sa na úlohy Uly??? Určite budeš skvelá držím Ti palce. Pekný deň:-) jasne ze sa tesim! Ulla-je velmi vdacna postava,vtipna ale zaroven aj narocna a ja sa budem snazit,aby sa mi co najlepsie podarilo ju stvarnit:)

11:17:51 - otázka od: daniel Ahoj Evi, nemám otázku len Ti chcem napísať že si mi veľmi sympatická a prajem Ti veľa úspechov. dik! aj tebe vsetko dobre!

11:22:25 - otázka od: adam sarvaš som saši sarvašovej brat ako sa ti hra v tančiarni a v ružovej zahrade.adam Ahoj Adam! V ruzovej zahrade sa mi hralo velmi dobre,bola tam fajn atmosfera. Tanciaren mam velmi rada,ale kedze som v nej zacala hravat len pred rokom, a ostatni to predstavenie hraju uz 7!rokov, som vlastne este taky "novacik" ..:)

11:25:16 - otázka od: Ilonka Ahoj Evi, ako sa Ti hrali bozkávacie scény s pánom Nvotom? Bolo to ok? ako si zvyknutá na takéto scény? Díky a pozdravujem, je dobre že mladá generácia hercov ide dopredu... pekný deň. Ahoj:) no s tymito scenami som mala velky problem. JA som uz beztak hanblivka a kedze to bol este aj reziser,s ktorym som predtym robila v Radosinskom a aj profesor na nasej skole...bolo to velmi zvlastne..na taketo sceny si asi nikdy nezvyknem..uf:)

11:27:34 - otázka od: Zuzka Ahooj... Chcem sa spytat ako sa ti hralo v ordinacii so skusenymi hercami? Naucila si sa od nich nieco? Inak hras super :) su velmi profesionalni,vedia rychlo reagovat a zistila som, ze este stale plati-cim vacsia hviezda,tym skromnejsi clovek. Ady Hajdu bol hned od zaciatku ako super kamarat! TAkisto Miska Cobejova,pani Vasaryova,pan Horvath boli fajn..

11:28:24 - otázka od: matus a majo ako sa ma Tvoja tiez sarmantna sestra Alica? chodite este niekedy na verejko? Alica sa ma fajn,chysta sa na vylet do Londyna..na ake "verejko"?:)

11:29:07 - otázka od: Mirec Ahoj Evka. Odkiaľ prosím ťa pochádzaš? Ordinácia v ružovej záhrade je tvoja prvá väčšia úloha od skončení VŠMU? Miro ahoj!pochadzam z Bratislavy..co sa tyka televizie-ano uloha Lenky je moja prva vacsia uloha..pa

11:30:28 - otázka od: Gabi Ahoj Evi, čo tam robíš :-)? Gratulujem Ti k postave, hovorila som Ti, že ju dostaneš, prídem sa na Teba pozrieť a kedy zase skočíme na kávu :-)? DAkujem Gabi! Tak si tu sedim a odpovedam:) SKocit na kavu mozme aj zajtra..:)

11:50:48 - otázka od: Lucka Ahoj Evi,velmi si sa mi ako aj celej rodine:)pacila v Ordinacii, nevies, bude to mat este pokracovanie, uvidime ta na obrazovke?lebo v poslednych castiach si uz nebola..este taka otazocka:mas krasne vlasy:)-si farbis alebo to su tvoje?dik za odpovede,s pozdravom tvoja fanynka Lucka dik,-vlasy si nefarbim,ordinacia pokracovat bude!:)

11:54:55 - otázka od: Ivon Ahoj, chcela by som sa Ta spytat, ci mas pre mna nejaky recept, ako uspiet na prijimackach na VSMU na herectvo?Hlasim sa tento rok, pripravuje ma jedna herecka,ale na herectvo sa hlasi okolo 300 ludi,co mam spravit, aby si vsimli vo mne talent a osobnost? Myslim si, ze som celkom dobre pripravena, ako sa tam treba spravat? dakujem za odpoved :) Ahoj! V kazdom pripade,bud prirodzena,usmievaj sa, nedaj sa zastrasit...Ked ten talent mas,oni si ho vsimnu! Staci pozitivne vyzarovanie,zdrave sebavedomie,respekt:)Drzim palce!

11:58:48 - otázka od: Danka Videla som ta v RND.ako Vas celkovo beru starsi herci vseobecne (nielen v RND,ale aj v inych divadlach,filmoch..)-neboja sa mladej konkurencie? No...Starsi herci maju za sebou skusenosti,slavu aj pady...beru ma ako mladu,este neskusenu,su sice mili,ale citim,ze musim este co-to dosiahnut,aby ma brali viac ako seberovnu..

11:59:24 - otázka od: pfaff viera dobry den. ste taka mlada ako moja mladsia dcera, aj skoro podobne vyzerate. Mam radost z nasich uspesnych mladych ludi. Prajem Vam vela uspechov a v zivote vela dobreho. Podstatne je, aby clovek ostal clovekom so srdcom a cistym svedomim. to je pravda! budem si to pamatat:)

12:02:28 - otázka od: andrejka Ahoj Eva. V novej muzikálovej role budes urcite vela tancovat. Trenujes na to vela? Tancujem uz od osmich rokov,tanec ma velmi bavi,tak sa na tu "makacku" tesim. Chodim sem tam do fitneska,aj na tanec,ale ked sa zacne skusobne obdobie,urcite si vdaka Jankovi Durovcikovi zatancujem ovela viac!Aspon sa dostanem do poriadnej kondicky!

12:05:49 - otázka od: eva Koho si na konkurze na Producentov vnimala ako najvacsiu konkurentku? Myslis, ze Durianova na to naozaj mala? Na konkurze bolo naozaj vela sikovnych dievcat,nemala som nikoho konkretneho, ktoreho by som brala ako najvacsieho konkurenta...JA som vystudovala Vsmu a neviem o tom,ze by sl.Durianova mala v tomto obore nejake vzdelanie,asi by musela na sebe dost zapracovat.

12:06:53 - otázka od: pipi Ahoj Eva. Je pravda, ze Kristina dostala rolu spolu s teboou, lebo jej to otec vybavil? neviem o tom.myslim si ze nie. on by to nerobil

12:06:54 - otázka od: lea Adrika:Ahoj Evicka,chcela by som sa Ťa spýtať,ako sa Ti hrá v seriáli,,Ružová záhrada"a s kým sa Ti najlepšie hrá.Si veľmi maldučká,koľko máš rokov?A chcela by som sa Ťa ešte spýtať,aká je Zuzka Fialová,lebo na,ňa pôsobí veľmi priateľska,prístupná a charizmatická,či je aj taká,ako ju ja vnímam...Ďakulem a nech sa Ti darí v učinkovaní v seriáli. Ahoj Adrika! V maji budem mat 23. V seriali sa mi hralo dobre,velmi ma to bavilo.Najlepsie s Adym. So Zuzkou som vela spolocnych scen nemala,tak sme sa az tak blizsie nespoznali,ale myslim ze sa nemylis..- sem tam tak zdravo blazniva,ma humor-fajn baba

12:06:54 - otázka od: Lenka Ahoj Evka, velmi ti drzim palce, paci sa mi tvoja postav av Ordinacii,az tam som ta zaregistrovala.Si mlada, talentovana, vsetko dobre a zdravim Alicu,boli sme spolu na Miss University v 2002. dakujem,vazim si to! alici pozdrav odovzdam:)

12:06:54 - otázka od: johnnyL Ahojjj..tak to si ty..co som ta videl na markizackej vianocnej paaarty..sexi baba...ja som vedel ze si mi povedoma, len som nevedel ako sa volas...A este si aj v tej reklame obraz prevracala..ze jo..konecne viem kto si..dakujem chi...:) ale ja stale neviem,kto si ty johnnyL?

12:06:54 - otázka od: Lenka87 Mila slecna herecka nepoznam Vas ale budem Vam vo Vasej karierre drzat prsty aby sa Vam vo vsetkom darilo a aby ste zazili v blizkej buducnosti aj medzinarodneho uznania S pozdravom Lenka dakujem Lenka! ani ja Vas osobne nepoznam,takisto Vam drzim palce:)

12:06:54 - otázka od: adrián Ahoj Evička, ja by som skôr chcel vyjadriť môj obdiv. Veľmi ťa mám rád ako herečku a vždy sa na teba s radosťou pozriem. Máš v sebe neuveriteľný sexepíl a si fakt super herečka. V Ordinácií si podľa mňa ´daleko najlepšia spoločne s "tvojou seriálovou macochou". Držím ti palce a prajem veľa úspechov v ´dalšom ako profesionálnom, tak aj v osobnom živote. Aby si sa vždy tak pekne usmievala ako to vieš len ty. Držím palce. Adrián Velmi pekne dakujem! To bolo naozaj pekne napisane,tesim sa:)

12:06:54 - otázka od: Vera Ahoj Eva,je pravda,že mnohí ťa dokonale nepoznáme,ale v ordinácii hráš skvelo a preto verím,že v krátkom čase sa aj vďaka Producentom o tebe a hlavne tvojom talente dozvieme viac.Držím palce všetkým mladým talentom! Ako vnímaš možnosť hrať v pripravovanom projekte Producenti?krásny deň! Dakujem! NA Slovensku mame vela mladych sikovnych hercov,ktori hraju v roznych divadielkach a malo ludi o nich vie..ta televizia nam to umoznuje viac. Pridite sa zatial pozriet do Radosinskeho naivneho divadla,alebo do SND na Tanciaren:) Tesim sa z tej moznosti hrat v Producentoch a na kolektiv,ktory si tam vytvorime.Dufam,ze zazijeme spolu pekne skusobne obdobie a kopec "srandy":)

12:06:54 - otázka od: katka ahoj evi, pamatam si ta z hry osem zien a pacil sa mi tvoj herecky vykon. drzim palce v novej hlavnej ulohe. ako vnimas mozno pribudajucu popularitu? Ahoj! Osem zien som hrala velmi rada,skoda,ze uz sa skoncili... neviem,ci som nejako popularna, zatial sa to drzi v medziach a mna len tesi,ked sa sem tam ludia na ulici na mna usmeju,...

12:06:54 - otázka od: Miriam Ahoj! Preco skoncil serial Ordinacia v ružovej záhrade? Planuje sa natacanie dalsich casti? Zelam prijemny den a vela hereckych uspechov ! Zdravim! Serial sa neskoncil,spravili iba dlhsiu pauzu. Pokial viem, vysielanie by malo pokracovat na konci februara! :)

12:06:54 - otázka od: leon ahoj evka, mas rada jazz? ano

12:06:54 - otázka od: tom Ahoj Evka. Si super a veľmi sexi...Som tvoj veľký fanda odkedy som videl reklamu na študentnsú pečať...Akú hudbu počúvaš ? hi:) mam rada napriklad- jamie cullum, leslie feist, anna jopek, annete louisan...

12:06:54 - otázka od: Peter Ahoj Eva, si naozaj kocka, mas priatela? dakujem,priatela mam:)

12:06:55 - otázka od: Tatiana Ahoj Evi, gratulujem k novej role a želám veľa ďalších úspechov. aj tebe vsetko najlepsie!

12:09:30 - otázka od: EXAR Ahoj Evka mas priatela? ... a ked nemas ake mas na svojho buduceho partnera poziadavky ? mam,som s nim velmi spokojna:)

12:10:51 - otázka od: Miroslav Barutiak Kedy najbližšie môžme uvidieť Vašu tváričku v TV ? Ďakujem za odúpoveď. TAk moju tavricku mozete vidiet napriklad aj dnes- v reklame na predstavenie Radosinskeho naivneho divadla- Velke Iluzie. Co sa tyka Ordinacie,to este presne neviem..pekny den!

12:11:07 - otázka od: Janka Krasny den prajem. Len som Vam chcela zlozit poklonu... Myslim si, ze ste velmi dobra herecka s velkym potencialom. Zelam Vam mnoho dalsich krasnych uloh. DAKUJEM VAM:)

12:14:13 - otázka od: Lubka Urcite si pracovne vytazena. mas nejake dovolenkove plany? Ak ano, ake? Dovolenku som zatial este neplanovala,vacsinou sa rozhodujem spontanne,kedze v mojom povolani casto neviem co bude o tyzden,nieto o par mesiacov.V lete budem skusat muzikal Producenti,takze vyzera to tak,ze budem musiet presunut letnu dovolenku na september-oktober...

12:15:11 - otázka od: Táňa Ahoj, prajem Ti všetko dobré, úspechy i zdravie :o) Videla som ťa v RND, keď ste hosťovali v Prievidzi, boli ste dobrí!! a ty na mńa ešte pôsobíš veľmi milo, raz som ťa videla v Auparku v BA, ked sme tam boli, no bála som sa Ti prihovoriť. Obťažovalo by Ťa to, či môžem nabudúce ak Ťa stretnem :) Ťa ohlásiť? Dakujem,samozrejme ze by ma to neobtazovalo!

12:20:37 - otázka od: kristina F. Ahoj Evi. Ako Ti zablahozelal Tvoj sef Stanislav Stepka k velkemu uspechu a uzasnej postave v neskutocne vtipnom muzikali Producenti? Musi byt hrdy na svoju herecku, vsak? :-))) Ahoj! no tak m

12:20:37 - otázka od: Beata Ahoj Evi! Uz sice dlhsie zijem v zahranici, ale ked si bola na konzerve, bola som tusim o dva rocniky vyssie. Som velmi rada, ze sa Ti takto dari, pozerala som na nete par dielov Ordinacie, si ozaj sikulka a na divadle Ti to ide urcite nemenej dobre. Drzim Ti palce, pamatam si Ta ako skromne a mile dievca, podla fotiek sudim, ze Ti to ostalo! Nech sa Ti dari v dalsej praci a tiez v sukromi a zelam Ti vela dobrych prilezitosti, aby si rozvijala dalej svoj talent!Studovala som pre casom v Prahe, tak ked Ti bude v BA uzko, obzri sa po ponukach aj tam, su tam tiez dobre divadelne sance - i pre slovenske herecky - najma sikovne, ako Ty... Tak vela stastia Evka a drzim palce pri skusani noveho projektu!Krasny den! Ahoj Beata! Som rada,ze si sa ozvala,dufam,ze sa ti v tom zahranici dobre dari,minule som tusim zacula tvoj hlas z televizie,mozno to bol nejaky starsi film,ktory si dabovala.Dakujem za rady,Praha ma laka,uz som tam aj nieco male robila,dufam,ze sa vyskytnu aj dalsie prilezitosti,takisto ako vo Viedni,kde uz som natacala v jednom seriali:)MAj sa pekne a dakujem!!! :)

12:22:31 - otázka od: Goffy ahoj Evka :-) si velmi pekna zena :-) krasne hras a mas prijemne vystupovanie ... budes v najblizsej dobe natacat nejaky film alebo serial? alebo hrat v divadle? ... inak,co rada robis vo volnom case ... tak sa maj krasne a drz sa ... Ahoj! Film som mala natacat na jesen 2007,ale prelozil sa na leto 2008,tak dufam,ze sa uskutocni,a potom sa snad dostane aj do nasich kon...uvidime:)

12:23:15 - otázka od: gabriela Ahoj Evka, kedy asi sa plánuje prvé predstvenie muzikálu Producenti,ináč držím palce, veľa úspechov celému kolektívu muzikálu. Ahoj! premiera by mala byt na zaciatku septembra.presny datum ti zatial neviem povedat,ale urcite sa ho v pravy cas dozvies

12:25:46 - otázka od: Peter Ahoj Eva, pisem tu uz druhy krat, neodpovedas, alebo nestihas? Si single? ahoj,prepac,single nie som,pa

12:29:52 - otázka od: marek som rád, že niečo nové a zároveň pekné máme na obrazovkách. Takýmto typom by som dával viac príležitosti a nech sa na Slovensku točia ďalej také seriály ako je Ordinácia alebo napr. Panelák .... Otázka na teba Evka. V čom teraz momentálne účinkuješ alebo sa pripravuješ a kedy ťa môže divák uvidieť v KE. A ešte by som chcel vedieť tvoje plány do budúcna. Veľa šťastia prajem, drž sa!..bozkávam dakujem krasne! ucinkujem v predstaveniach- Uklady a laska,Popol a vasen, Tanciaren-v SND,potom v RND- Velke Iluzie...moje plany su- hrat divadlo a mat z toho radost,natocit nejaky pekny film,serial...teda robit to co ma bavi..dufam,ze sa mi bude darit.Dakujem za drzanie palcov,drzte aj nadalej:)

12:31:10 - otázka od: Táňa prečo mi neodpíšeš? :( Neverím, že si namyslená. odpisovala som..neukazala sa odpoved?o.k.skusim este raz

12:35:38 - otázka od: majka od kolkych rokov ste sa zacaly venovat herectvu a kedy vas to chytilo naplno? Od malicka som chodila na spev,na tanec,dokonca aj na dramaticky kruzok a po skonceni zakladnej skoly som si povedala,ze by som rada sla na nejaku skolu,kde mozem tieto moje zaluby spojit a venovat sa im,tak som sa dostala na Konzervatorium...tam to zacalo:) Dakujem za vsetky krasne priania a otazky,majte sa krasne a piste basne! vasa Evicka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu