Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúci nález v obľúbenom dovolenkovom raji Slovákov: Muž ležal mŕtvy v zátoke! Rybári si mysleli, že spí

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PALMA - Na juhozápade Malorky zomrel z neznámych príčin Nemec (54). Rybári videli muža ležať v nerovnom teréne v stredu skoro ráno pred východom slnka.

Najprv si rybári mysleli, že muž spí. O niekoľko hodín neskôr, keď prišli k tej istej zátoke Cala Llamp v obci Andratx a Nemec tam stále ležal v nezmenenej polohe, zalarmovali políciu.

Preplával som na lodi po tej istej trase ako Titanic - Milan bez mapy, cestovateľ a influencer (Zdroj: topky.sk)

Do komplikovaného vyzdvihnutia tela sa zapojilo celkovo 30 ľudí vrátane civilnej stráže, miestnej polície a hasičského zboru. Telo našli asi 300 metrov od cesty na skalnatom svahu, informovali španielske noviny Ultima Hora.

Hasičský zbor musel použiť laná. Mŕtvy muž je Nemec, ktorý na ostrove žil už dlhší čas. Cudziu zavinenie polícia predbežne vylúčila. Príčinu smrti by teraz mala objasniť pitva.

Jeden z rybárov, ktorí zalarmovali civilnú gardu, vysvetlil, čo sa stalo: „V tejto oblasti chodíme často loviť ryby. Keď sme dorazili skoro ráno, videli sme tohto muža ležať, ale keďže sa ešte celkom nerozbrieždilo, mysleli sme si, že spí. Prešli sme do našej oblasti a po niekoľkých hodinách, na konci, sme to miesto prešli znova a telo tam bolo stále v rovnakej polohe ako predtým. Báli sme sa priblížiť a zavolali sme civilnú gardu Andratxu."

Viac o téme: MužSmrťRybáriMalorkaNemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu