Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rezešová na slobode! FOTO Milionársku dcéru prepustili počas sviatkov z väzenia

Rezešová po rozsudku Zobraziť galériu (3)
Rezešová po rozsudku (Zdroj: Jan Zemiar)

BUDAPEŠŤ - Dcéra známeho košického milionára Eva Varholíková Rezešová aspoň na chvíľu opäť okúsila ovzdušie slobody. Boháčka, ktorá si v Maďarsku odpykáva deväťročný trest za to, že spôsobila dopravnú nehodu, pri ktorej zahynuli štyria ľudia, dostala na sviatky "opušťák". Pred bránami väznice ju podľa portálu lokal.hu čakali mama Eva Rezešová (67) a jej dve dcéry Alexandra (18) a Ella (10).

Milionárskej dcére idú dni vo väznici pomaly: Rezešová už plánuje, čo bude robiť na slobode

Prvýkrát sa za múry budapeštianskeho väzenia pozrela Varholíková pred Štedrým dňom, a to 23. decembra, kedy mohla opustiť nápravno-východné zariadenie na 48 hodín. Podľa maďarského portálu, ktorý sa opiera o informácie rodinného priateľa, mala Eva pre každého aj darček, vlastnoručnú prácu, keďže si čas za mrežami kráti ako šička.

Malá Ella jej podľa zdroja nakreslila obrázok, na ktorom sa snažila zachytiť celú rodinu, ktorá spoločne cez sviatky piekla a varila. Každý priložil ruku k dielu. Pokým deti pomáhali s pečením babke, ich mama chystala sviatočné menu.

Zdroj: lokal.hu
Zobraziť galériu (3)
Zdroj: lokal.hu  (Zdroj: lokal.hu)

Druhý raz sa Varholíková dostala na slobodu ráno 31. decembra a do basy sa opäť vrátila 2. januára. Odmenili ju tak za dobré správanie a je možné, že po odpykaní si dvoch tretín trestu by sa mohla dostať tento rok von na podmienku.

To sa však určite nebude páčiť Judith, dcére manželov, ktorí nehodu neprežili. "Neprejde deň, aby som nemyslela na svojich milovaných rodičov. Nemôžem pochopiť, prečo museli tak nezmyselne zomrieť," povedala pre maďarské médiá s tým, že Varholíkovej nedokáže odpustiť, aj keď sa za svoj čin ospravedlnila.

Rezešová na slobode! FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miro Vacula)

Eva Varholíková Rezešová spôsobila smrteľnú dopravnú nehodu na maďarskej diaľnici 21. augusta 2012. Na BMW X5 pod vplyvom alkoholu nabúrala do zadnej časti Fiatu Punto. Posádka nehodu neprežila, v plameňoch zahynuli traja ľudia, štvrtá osoba skonala neskôr v nemocnici.

Viac o téme: Eva Varholíková Režešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu