Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsné tajomstvo ruského prezidenta odhalené v britskej správe: Putinov sex s mladými chlapcami!

Putin bozkáva brucho malého chlapca. Zobraziť galériu (6)
Putin bozkáva brucho malého chlapca. (Zdroj: pravda.com.au)

MOSKVA - Správa o vražde bývalého agenta KGB Litvinenka podľa ktorej za tým mohol stáť Vladimir Putin priniesla nové šokujúce informácie. Litvinenko obvinil ruského prezidenta z nechutných zvrhlostí!

Putina mala nakrútiť kamera v intímnych chvíľkach pri sexe s mladými chlapcami. Malo sa tak udiať v čase, keď bol ešte študent. Zarážajúci je fakt, že pikantné zábery mali byť z toho istého hotela, kde sa ďalší ruský politik venoval sexuálnym hrádkam s dvojicou slečien. Informácie mal publikovať Litvinenko na blogu, píše sa vo vyšetrovacej správe, na ktorej čele bol sudca Robert Owen.

Drsné tajomstvo ruského prezidenta
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pravda.com.au)

Obvinenia Litvinenko vytiahol na svetlo sveta po tom, ako v roku 2006 nafotili Putina bozkávať brucho malého chlapca. V publikovaných informáciách ho bývalý agent označil za pedofila, informuje Daily Mail. Zábery kamery, ktoré mali Putina usvedčiť z pedofílie, nie je možné zverejniť, keďže ich mal sám prezident zničiť.

Záhadný koniec nádejnej kariéry špióna

Litvinenko doslova napísal: "Svetová verejnosť je v šoku. Nikto netuší, prečo ruský prezident urobil takú zvláštnu vec ako bozk na brucho neznámeho malého chlapca. Vysvetliť tento čin môžeme, keď sa pozrieme na prázdne miesta v Putinovej biografii. Keď vyštudoval Andropov inštitút, ktorý pripravuje dôstojníkov na službu v KGB, nezobrali ho tajnej služby. Namiesto toho ho poslali na junior pozíciu KGB do Leningradu," napísal o putinovi Litvinenko s tým, že tento krok pre vyštudovaného dôstojníka s plynulou nemčinou bol nečakaný.

Drsné tajomstvo ruského prezidenta
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: pravda.com.au)

Dôvod tohto nečakaného kroku? "Krátko po skončení inštitútu sa jeho nadriadení dozvedeli, že je pedofil. Prezradili ho jeho blízki ľudia." Nadriadení s ním preto nechceli nič mať spoločné. Preto sa rozhodli, že ho odstrčia na bok. Po tom, čo sa Putin stal riaditeľom FSB (bývalej KGB), začal likvidovať dôkazy proti nemu. Takto našiel aj nahrávky, ktoré ho mali usvedčovať zo sexu s maloletými chlapcami.

Chlapec bol z Putina hotový

Litvinenkova žena však o týchto obvineniach nevie povedať, či sú pravdivé. Chlapec, ktorému putin pobozkal brucho sa podľa ruských médií volá Nikita Konkin. Zaujímavosťou je fakt, že po tom, čo sa ho perami Putin dotkol, odmietol sa umývať. "Mám ho rád a on mňa tiež. Sám chcem byť prezident," mal povedať chlapec.

Putin (vľavo) zamlada
Zobraziť galériu (6)
Putin (vľavo) zamlada  (Zdroj: pravda.com.au)

V Londýne bola vo štvrtok zverejnená záverečná správa o výsledkoch vyšetrovania Litvinenkovho prípadu pod vedením sudcu Roberta Owena. Podľa nej zodpovednosť za Litvinenkovu smrť nesie Lugovoj a Dmitrij Kovtun, ktorí boli v tom čase agentmi ruskej kontrarozviedky FSB. V správe sa uvádza, že vyšetrovateľom sa podarilo získať dostatok informácií svedčiacich o tom, že operáciu FSB na odstránenie Litvinenka pravdepodobne odobril vtedajší riaditeľ FSB Nikolaj Patrušev a zrejme aj prezident Vladimir Putin.

Rusi sa bránia, je to spolitizované

Rusko odmietlo závery Owenovej správy a celé vyšetrovanie označilo za spolitizované. Británia v reakcii na výsledky vyšetrovania pohrozila novými sankciami voči Rusku a zmrazením účtov osôb zapletených do Litvinenkovej smrti. Britská ministerka vnútra Theresa Mayová súčasne pripomenula, že zatykače vydané na Lugového a Kovtuna sú stále platné, takže môžu byť zatknutí, keď vycestujú do zahraničia.

Alexander Litvinenko
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Podozrievajú dvoch vrahov

V súvislosti s touto kauzou a neochotou Ruska spolupracovať pri jej vyšetrovaní má byť na britské ministerstvo zahraničných vecí predvolaný ruský veľvyslanec v Londýne. Litvinenko zomrel 23. novembra 2006. Tri týždne predtým sa v londýnskom hoteli Millennium stretol s Lugovým a jeho ruským spoločníkom Kovtunom. Zelený čaj, ktorý s nimi Litvinenko počas stretnutia pil, obsahoval izotop rádioaktívneho polónia 210. Litvinenko ležiac na smrteľnej posteli Putina obvinil, že ho dal zabiť, čo Kremeľ vždy rozhodne popieral.

Litvinenko pred otravou
Zobraziť galériu (6)
Litvinenko pred otravou  (Zdroj: SITA)

Agentúra RIA Novosti dnes uviedla, že okolnosti Litvinenkovej smrti sú stále nejasné a vyvolávajú dohady. Právnici Litvinenkovej vdovy podľa RIA Novosti priznali, že Litvinenko niekoľko rokov pred smrťou za peniaze pracoval pre britskú tajnú službu MI-6, ako aj pre nemenovanú španielsku tajnú službu. Krátko pred smrťou získal britské občianstvo.

Viac o téme: PrezidentRuskoVladimir PutinALEXANDER lITVINENKO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu