Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalší adept na Darwinovu cenu je z Ruska: VIDEO Mladíka, ktorý sa chcel stať hitom internetu

To už len bol nápad! Zobraziť galériu (3)
To už len bol nápad! (Zdroj: YouTube)

LENINGRAD - Medzi obľúbené zimné športové radovánky patrí aj lyžovanie, ale väčšina ľudí si kvôli nemu zájde do hôr, kde sa môže navyše kochať krásnou prírodou. Istý Rus si však povedal, že vyskúša niečo extrémnejšie a rozhodol sa využiť vlak ako ťažné zariadenie. Lano uviazol o posledný vozeň a jazdu si užíval približne 30 sekúnd, pokým nespadol na koľajnice.

Možné iba v Rusku: Muž "umrel" po pití vodky s kamarátmi, prebral sa v márnici a vrátil sa späť na párty

Video bolo natočené v pondelok v leningradsej oblasti a zverejnené na ruských webových stránkach, kde sa z neho okamžite stal hit. Zábery ukazujú mladíka priviazaného o lano k poslednému vozňu vlaku, na ktorý sa vyšplhal jeho kamarát, aby ho mohol natáčať. GoPro kameru má pritom na sebe aj samotný lyžiar, takže diváci si môžu jeho pád "vychutnať" z dvoch pohľadov.

Keď vlak prišiel do stanice, využila dvojica túto chvíľku na priviazanie odvážlivca a potom stačilo len počkať si, kým zvolený dopravný prostriedok začne zrýchľovať. Zaujímavosťou však je, že ľudia na nástupišti nevyzerajú byť vôbec šokovaní z toho, čo sa im odohráva pred očami a vnímajú to skôr ako bežnú vec.

Ďalší adept na Darwinovu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ďalší adept na Darwinovu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladík napokon vydržal extrémny zážitok z jazdy po zasnežených podvaloch medzi koľajnicami približne 30 sekúnd, kým v rýchlosti stratil rovnováhu a zrútil sa na zem. Podľa miestnych médií utrpel zlomeninu prsta, zranenie kolena a niekoľko modrín. Pri opakovanom pokuse by však nemusel už mať toľko šťastia a koleduje si skôr o funkciu budúceho darcu orgánov.

Viac o téme: LyžovanieVlak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu