Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poliakov vystrašilo VIDEO vojenskej kolóny smerujúcej na východ: Armáda priznala veľkú akciu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

VARŠAVA - Poliakov vystrašili veľký vojenský transport tankov. Neznámy muž zachytil na kameru prevoz množstva techniky pri meste Ostróda. Video zavesil na internet. Vyľakalo to mnoho našich severných susedov. Armáda na tieto správy okamžite zareagovala a upokojila situáciu.

Vzhľadom na nepokoje na Ukrajine a ruskú hrozbu sa mnohí Poliaci pýtali, čo sa to deje. Posilňovanie vojenskej prítomnosti v hraničiacich štátoch s Ruskom už prisľúbilo aj NATO. Zo záberov je zrejmé, že presun vojenskej techniky bol skutočne veľký. A bola to naozaj ťažká technika.

Poliakov vystrašilo VIDEO vojenskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

V skutočnosti ide o plánované vojenské manévre s názvom Anakonda. Medzinárodné cvičenie sa má uskutočniť v Poľsku už tento týždeň, konkrétne v stredu. Poľským médiám celú situáciu vysvetlil Arthur Goławski.

Armádny veliteľ ozrejmil, že tento týždeň sa bude konať v Poľsku medzinárodné cvičenie vyše 12-tisíc vojakov z mnohých krajín ako napríklad Česka, Holandska, USA a Veľkej Británie. Armáda okamžite uistila občanov, že žiadne nebezpečenstvo im nehrozí.

Anakonda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu