Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Totálne na šrot: Vodič (22) na Audi TT pri parkovaní zničil tri autá aj seba!

Audina po havárii putovala do šrotu Zobraziť galériu (3)
Audina po havárii putovala do šrotu (Zdroj: profimedia.sk)

SUFFOLK - Mladý vodič Lewis Richardson nabúral svojím Audi TT do rodiného domu takmer dva metre nad zemou. Ako nájazdová rampa mu poslúžili ďalšie dve autá zaparkované na príjazdovej ceste. Vinník tak prišiel o luxusný športiak, ale čo je horšie, už do konca života bude mať podlomené zdravie.

Dvadsaťdvaročný mladík má vskutku svojrázne metódy, ako zaparkovať. So svojím červeným tátošom ešte v marci vo vysokej rýchlosti vyletel na chodník, zbúral plot, preletel vzduchom a zapichol to rovno do domu istého Paula Welhama v obci Carlton Colville. Ako odrazový mostík pri tom využil ďalšie dve vozidlá.

Totálne na šrot: Vodič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Welhamovi sa nič nestalo, čo sa však už nedá povedať o Richardsonovi. Utrpel vážne poranenia hlavy, z ktorých sa lieči doteraz. Hasičom trvalo hodnú chvíľu, kým ho z vraku vysekali. Očitý svedok nehody, sused Keith Shales, pre miestne médiá uviedol: "Vyšiel som von, zbadal otvor v plote a za ním auto vo vzduchu. Pomyslel som si, "to vyzerá vážne"."

Totálne na šrot: Vodič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vysokoškolsky vzdelaného mladíka polícia obvinila z neopatrnej jazdy a jazdy pod vplyvom alkoholu. Súdne pojednávanie v predmetnej veci sa má konať 29. októbra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu