Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Český sexsymbol a sukničkár: Rozvod kvôli kolegyni... Ona bola tiež vydatá!

Jiří Langmajer Zobraziť galériu (5)
Jiří Langmajer (Zdroj: CT)

PRAHA - Ľudia, ktorí vstupujú do manželstva viackrát, dnes už nie sú ničím výnimočným. Aj Jiří Langmajer je ženatý druhýkrát a do svojej Adély sa zamiloval v čase, keď bola tiež vydatá. Len dúfajme, že v tomto manželstve už herec na zálety nemyslí.

Jiří Langmajer sa narodil 3. júna 1966 do muzikantskej rodiny. Počas štúdia na konzervatóriu sa venoval tiež hudobným nástrojom, hral na husliach, gitare a viole. Zakotvil však pri herectve. Pred kamerami sa začal objavovať už v roku 1983. 

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FS Barrandov)

Galéria: Jiří Langmajer

Langmajer patrí k najobsadzovanejším českým hercom. Zahral si vo filmoch ako Copak je to za vojáka, Zdivočelá země, Post Coitum, Milenci a vrazi, Libáš jako ďábel, Bezva ženská na krku, Po čem muži touží, Chlap na střídačku. Objavil sa tiež vo viacerých seriáloch, napríklad Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, Ordinace v růžové zahradě, Kriminálka Staré Mesto, Labyrint, Hrobári. 

Herec bol kedysi ženatý s Kamilou, ktorá nepatrila do sféry šoubiznisu. Manželstvo však nefungovalo ukážkovo, Jiřího novinári viackrát pristihli s inými ženami. Kvôli Petre Faltýnovej dokonca opustil rodinu, no po rozchode sa vrátil späť k manželke a dvom dcéram. 

Jiří Langmajer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Lenže potom prišla herečka a moderátorka Adéla Gondíková. Tá bola síce tiež vydatá, ale evidentne ani toto manželstvo nefungovalo, ako by malo. Medzi umelcami preskočila taká iskra, že po vyše 20 rokoch Langmajer svoju ženu naozaj opustil. 

Jiří a Adéla sa vzali v lete 2019 po 9 rokoch vzťahu. 

Český sexsymbol a sukničkár:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram divadlovrytirske )

Adéla Gondíková a Jiří
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Langmajer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu