Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Peter sa po pohrebe rozplakal: Numerologička vyvrátila jeho vinu, Monika musela umrieť!

Podľa Camily je Petr nevinný
Podľa Camily je Petr nevinný (Zdroj: camilakarolinss.wz.cz, Facebook)

PRAHA - K zamotanému prípadu tragického úmrtia Moniky a Klárky, ktoré pochovali dnes doobeda, sa vyjadrila už aj numerologička. Tvrdí, že Petr Kramný so smrťou svojej rodiny nemá nič spoločné. Vraj obe ženy mali vo svojom osude napísané, že zomrú predčasne.

Camila Karollins je známa česká numerologička, podľa ktorej sa dá vyčítať osud človeka pomocou špeciálneho vzorca. Týmto spôsobom sa dopracovala k tvrdeniu, že Petr manželku ani dcéru nezabil. Obe si údajne smrť nešťastnou náhodou niesli v mene.

"Obe majú porušené číselné vzorce osudu, čo znamená, že zomrú predčasne. Nie však úkladnou vraždou, ale nehodou. Vzorec pána Petra je naproti tomu zdravým vzorcom, ktorý poukazuje na jeho inteligenciu, ale aj pohodlnosť. V každom prípade to nie je vzorec vraha, ale usadlého a trochu sebeckého tatka," povedala pre portál ahaonline.cz.

Karollins ďalej uviedla, že Kramný je citlivý človek, ktorému išlo o to, aby bola rodina spokojná. Dodala, že by ju zaujímalo, či Monika nebola náhodou na nejakej akcii sama len s dcérou, kde by ju mohol niekto niečím ponúknuť a ona sa s tým podelila s Klárkou.

Moniku s Klárkou dnes pochovali

Dnes doobeda sa v Karvinej konala posledná rozlúčka zo zosnulými Češkami. Prebiehala v pomerne napätom duchu, pretože na ňu nepustili viaceré Monikine priateľky či jej neter. Pohrebu sa nemohol zúčastniť ani otec rodiny Petr, pretože je ešte stále v Egypte.

Reportér televízie Nova s ním krátko po tom, ako ho dopozeral cez tablet na diaľku, urobil rozhovor. Vzlykajúc v ňom priznal, že prežíva strašnú bolesť. Nechápe, ako manželka a dcérka umreli. Jediné, čím si je istý je to, že egyptskí lekári klamú.

"Od začiatku schválne zdržujú, aby sa neprišlo na to, keď náhodou tu zistia niečo iné než v Česku. Je to jedna veľká lož, nechápem to," povedal nahnevane.

Monika a Klárka Kramné zomreli na dovolenke v egyptskej Hurghade 30. júla. Za hlavného podozrivého považuje egyptská polícia Petra, doteraz ho však z ničoho neobvinila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu