Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Europoslanec Farage šokuje: Záverečné dejstvo Európy, do 2 rokov zanikne aj Slovensko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Kontroverzný britský europoslanec Nigel Farage vyhlásil tento týždeň, že „tí mocní“ už rozbehli poslednú fázu zničenia národných štátov v Európe. Projekt vymyslený v 50 rokov minulého storočia podľa neho urýchlilo to, že ľudia v jednotlivých štátoch už zistili o čo v momentálnej ekonomickej kríze ide a preto sú obavy, že by tento model mohol skrachovať. Farage navyše tvrdí, že nová Európa už nebude postavená na demokratických princípoch ale celková moc bude už len v rukách „elity“ a nie jej občanov.

Farage je považovaný väčšinou politikov za extrémneho euroskeptika. V minulosti chválil za postoj aj stranu SaS a samotného predsedu Richarda Sulíka. Pre King World News vyhlásil v utorok, že najviac súčasný vývoj postihne naše deti a vnúčence.

„To, čo sa tu momentálne odohráva je zmena verejnej mienky po celej Európe. V každej krajine sa rýchlo obracia proti záchrannému plánu Bruselu a preto sa snažia politici tento projekt čo najskôr skompletizovať, ešte skôr ako si všetci uvedomia, čo sa práve odohráva,“ uviedol. Podľa člena europarlamentu sa všetko ukáže do dvoch rokov.

„Čaká nás dramatické rozuzlenie. Podľa mňa ide o zrušenie národných štátov a všetka moc bude uložená do rúk novej európskej politickej elity. Táto imperiálna ambícia tu bola od samotného začiatku ale doteraz bola skrytá,“ vyhlásil. Dodáva však, že sa nájdu aj štáty, ktorým sa podarí z tohto uniknúť a budú slobodné. Ostatné zaniknú.

„Veľká Británia je v dobrej pozícii, Česká republika možno získa odvahu, Fínsko už ukázalo vôľu to zastaviť, ale ostatní sa nechajú aj naďalej unášať na vlne tejto stupidity,“ konkretizoval s tým, že poslednou šancou budú aj referendá, ak sa ich podarí presadiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu