Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvrhlosti na olympiáde: Športovkyne žobrajúce o sex a divoké štvorky!

Skokan Robbie Grabarz len vo vlajke po tom, ako vyhral bronz
Skokan Robbie Grabarz len vo vlajke po tom, ako vyhral bronz (Zdroj: dailymail.co.uk)

LONDÝN - V olympijskej dedine bolo naozaj horúco! Pre olympiádu je typické, že sa na prípravách miešajú športovci zo všetkých kútov sveta. Počas tréningov a zahrievania je ich hladina testosterónu na tej najvyššej hladine, čo ich vedie k rôznym sexuálnym zábavkám! O tom, čo sa medzi náruživými športovcami v čase olympiády dialo, prehovoril jeden z nich.

Reprezentant Veľkej Británie, ktorý nechce byť menovaný, vyšiel s pravdou von a o svojich "spoluhráčoch" prezradil tie najväčšie pikantnosti. V olympijskej dedine sa športovci zo všetkých možných krajín stretávajú a vymieňajú si čísla na telefón, či účty na sociálnych sieťach.

Počas prvého týždňa sú vraj športovci veľmi sústredení, avšak s každým ďalším dňom ich sústredenosť opadáva, majú priveľa voľného času a takisto nadbytok energie, ktorú si potrebujú niekde vybiť. "Druhý týždeň to začína byť viac vzrušujúce," prezradil nemenovaný muž.

Športovec s radosťou spomína na deň, keď spolu s kamarátom stretli dve krásne Ukrajinky. Bolo to počas výjazdu do londýnskych barov, kde drinky len tak "lietali". "Pobozkal som jedno dievča s krásnymi modrými očami a blond vlasmi," opisuje zážitok. Neskôr si muži doviedli atlétky ku sebe, čo podľa nich nebol žiadny problém. Stačilo podplatiť ochranku zopár olympijskými odznakmi a suvenírmi.

Kamaráti s vyhliadkami na skvelú noc zobrali ukrajinské dievčatá ku sebe na izbu. "Môj kamarát si jednu zobral do spálne, zatiaľ čo ja som tú svoju bozkával v obývačke," popisuje. Mladé Ukrajinky s tým nemali problém a jedna z nich takmer až žobrala o to, aby s ňou mal olympionik sex. "Neustále sa ma pýtala, či s ňou budem mať sex," dopĺňa.

V tom ich však prerušila Ukrajinka z vedľajšej izby. Športovcovi v tej chvíli v hlave skrsol skvelý nápad a svojmu ženskému "úlovku" povedal: "Budem s tebou mať sex, ak ho budeš mať najprv s tvojou kamarátkou." Dievčatá sa najprv chichotali no potom sa začali bozkávať, pričom sa neskôr pridali aj obaja športovci. Muž detaily vyprávať nechcel, no priznal, že určite neboli jediní, ktorí sa v olympijskej dedine oddávali takýmto radovánkam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu