Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík (30) chcel od milenky (45) na alkohol: Skončil bez penisu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: favim.com)

ANDAPANA - Istá Srílančanka už odmietla trpieť milencovi jeho alkoholové úlety a keď sa s ním minulý týždeň dostala kvôli tomu opäť do konfliktu, problém vyriešila po svojom. Odhryzla mu penis. Tento spôsob násilia sa pritom javí ako čoraz populárnejší. Počas krátkej doby je to už tretí podobný prípad vo svete.

Priateľ štyridsaťpäťročnej ženy na ich poslednú zvadu nikdy nezabudne. Ostala mu totiž po nej bolestivá spomienka v podobe odhryznutej mužnosti, informuje portál tn.cz.

Príčinou sporu bol, ako to už v mnohých rodinách býva, alkohol. Amant chcel od svojej o pätnásť rokov staršej partnerky peniaze, aby si mohol kúpiť vzpruhu v podobe fľašky. Tá ale odmietla, na čo sa dvojica začala hádať. Žena sa nakoniec zrejme v záchvate hnevu odhodlala k radikálnemu činu.

"Odhryzla mu asi tri štvrtiny penisu," povedal lekár z nemocnice v meste Andapana. "Zastavili sme krvácanie a poslali ho k urológovi, či by sa nedal ten kus prišiť." Podľa tamojšej polície sú ďalší dvaja muži z rovnakej oblasti hospitalizovaní v inej nemocnici kvôli poraneniu svojich pohlavných orgánov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu