Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nečakaný záver swingers párty: Muž s milenkou načapal manželku s milencami!

(Zdroj: hernando county sheriff)

HERNANDO COUNTY - Kalifornská polícia musela nedávno riešiť kurióznu partnerskú roztržku, keď sa jeden nahý pár hádal na ulici pred očami ďalších dvoch nahých mužov a jednej ženy. Manžel objímajúci milenku totiž našiel svoju manželku v posteli s dvoma inými mužmi.

Vzťah Jamesa Barfielda (56) a Tiny Norrisovej (39) bol pomerne komplikovaný už pred spomínaným incidentom. James svojej partnerke pred pár dňami oznámil, že ide s kamarátmi do krčmy. Namiesto toho ale išiel na rande. Myslel si, že Tina tiež pôjde von, tak si pozval svoju novú známosť domov.

Ani jeho manželka ale nelenila a keď sa dozvedela, že partner nebude večer doma, rozhodla sa poriadne si užiť a dotiahla si do domu nie jedného, ale rovno dvoch milencov. Keď boli v najlepšom, vstúpil do spálne nahý James so svojou milenkou. Pri pohľade na sexuálne radovánky svojej ženy okamžite začal peniť. Ani Tina však nezostala ticho, keď v jeho náručí uvidela sokyňu.

Dvojica sa začala hádať a útočiť na seba. Milenci a milenka nechápali čo sa deje a len mlčky sledovali šarvátku, ktorá sa postupne presunula na chodník pred domom.

Rozzúrených manželov upokojila až privolaná polícia, ktorá uviedla, že besný pár "bol stále pod vplyvom omamných látok a vôbec nespolupracoval". Barfield aj Norrisová čelia obvineniu z domáceho násilia a James navyše ešte z odporu pri zatýkaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu