Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nevydarená poľovačka: Pes postrelil majiteľa do zadku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: the-hunting-dog.com)

SALT LAKE CITY - Štyridsaťšesťročný muž si vyrazil so svojím psom a ďalším kamarátom na lov kačíc na plytké slané jazerá v blízkosti mesta Salt Lake City. Domov sa vrátil s postreleným zadkom.

Bizarné zranenie má paradoxne na svedomí jeho pes. Vo chvíli, keď sa to stalo, stál jeden muž vo vode a druhý so psom sedel v lodi. Zbrane nechali ležať na dne člna. "Pes bol z lovu nadšený a v loďke poskakoval. V jednej chvíli ale šliapol na brokovnicu. Tá vystrelila a broky zasiahli zadnicu muža, ktorý stál vo vode," popísal nehodu krajský šerif Kevin Potter.

Američan bol zasiahnutý asi z desiatich metrov a v tele mu uviazlo celkom dvadsaťsedem brokov. Od vážnejšieho zranenia ho uchránil nielen fakt, že pes "zamieril" práve na zadnú časť tela, ale aj to, že sa muž brodil vodou vo vysokých a silných gumových nohaviciach.

Priateľ zranenému ihneď privolal pomoc. V nemocnici sa ukázalo, že ide o ľahšie zranenia. Lekár broky vybral a prepustil muža, ktorého ješitnosť utrpela zrejme viac ako škrabance ako zadku, do domáceho ošetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu