Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zatkli otca hviezdy Manchestru United: Ovplyvnil zápas, v ktorom chytal Slovák!

LIVERPOOL – Anglická polícia dnes zatkla otca futbalového útočníka Wayna Rooneyho v súvislosti s údajným podvodom pri ovplyvňovaní futbalových zápasov. Zadržali ho počas rozsiahlej akcie, pri ktorej bolo zatknutých viacero osôb.

Polícia zatkla okrem otca v Liverpoole aj jeho strýka Ritchieho. Zatýkanie sa týka ovplyvňovania zápasu škótskej ligy z decembra minulého roka medzi Motherwellom a Heart. Za druhý tím pritom hráva aj slovenský reprezentačný brankár Marián Kello. Jedným zo zadržaných bol aj stredopoliar Motherwellu Steve Jennings, ktorý dostal údajne úmyselnú červenú kartu.

Hostia vyhrali tento zápas 2:1, pričom prvý gól si dal domáci hráč vlastencom a druhý padol z jedenástky. Rooneyho otec a strýko mali byť podľa polície členovia stávkarského gangu, ktorý tvorí desať ľudí. Vyšetrovatelia nevylučujú, že tento gang ovplyvňoval aj ďalšie zápasy. Keďže sú viacerí členovia z Anglicka, je možné, že budú preverované aj ďalšie podozrivé zápasy, ktoré sa hrali mimo Škótska.

Podľa policajnej správy bolo niekoľko tipov prijatých na stávku, že v zápase sa vyskytne minimálne jedna červená karta, vrátane stávky na 765 dolárov cez nový účet otvorený v Liverpoole.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu