Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mladík nohou zastavoval auto s pokazenými brzdami!

Mladíkovi miesto bŕzd poslúžila noha
Mladíkovi miesto bŕzd poslúžila noha (Zdroj: AP)

ROSEVILLE/BRATISLAVA - Políciu v americkom Roseville, štát Michigan, privolali rozhorčení vodiči, ktorých ohrozoval nebezpečnou jazdou 24-ročný mladík. Ten sa pomocou nôh snažil zastaviť auto s pokazenými brzdami a svojím "idiotským rozhodnutím" spôsobil niekoľko kolízii, uviedla tamojšia polícia, ktorá má jeho peripetie natočené na videu.

Námestník okresného šéfa polície James Berlin uviedol, že mladík sa pohyboval po rušných uliciach Rosevillu, asi tri kilometre severne od Detroitu. Namiesto toho, aby zastavil, vystrčil nohu a snažil sa ňou korigovať rýchlosť. Podľa svedkov mohol ísť aj okolo 65 km/h a na odparkovanie mal dosť príležitostí.

Počas jazdy stihol ťuknúť dve vozidlá, prejsť na červenú a pokračovať v ceste, ako by sa nič nestalo. Hoci na neho dôstojník kričal, aby dodávku odstavil, nevyšlo mu to a pred zastavením stihol oškrieť ďalšie dve autá.

"Hovoril, že sa chystal opraviť brzdy po príchode domov," informoval Berlin. Mladíka zatkli za šoférovanie s pozostavením vodičským oprávnením a bezohľadnú jazdu. Svoje šialené úmysly bude mať možnosť vysvetliť na súdnom pojednávaní budúci mesiac.

Auto bzrdil s nohou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu