Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blondína v Bratislave: S bavorákom uviazla na prázdnom parkovisku

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Tak tomuto sa hovorí umenie. Miesta na vyparkovanie kopec, široko-ďaleko žiadne iné auto. Len blondína a jej veľký bavorák. Banálna situácia, ktorú by hádam každý vyriešil za pár sekúnd, sa pre Lotyšku stala nočnou morou...

Mladík, ktorý video natáčal z neďalekej polyfunkčnej budovy v bratislavskej Petržalke, zrejme problémy mladej Lotyšky sledoval už dlhšiu dobu, keď sa rozhodol jej márne snaženie zvečniť. Blondínka krúti volantom z jednej strany na druhú, ochotný SBS-kár jej posunkami naznačuje, ktorým smerom točiť. Žena vystupuje z auta, aby skontrolovala, ako ďaleko je od nešťastného obrubníka, ktorý jej robí zrejme najväčšie vrásky na čele. Možno nádejne dúfa, že sa SBS-kár chopí volantu a vyparkuje to za ňu. Bohužiaľ, žiadna pomoc tohto druhu neprichádza. Po dvoch minútach to súcitiaci ochrankár vzdáva a nenápadne sa vytratí z miesta. Zrejme tuší, že to bude ešte na dlho.

Prizerajúca sa mladá skupinka ľudí, ktorú počuť na videu v pozadí, sa na blondínkinej neschopnosti schuti zabáva. Nikto z nich sa však neodhodlá zísť dolu, aby jej pomohol. Okoloidúci sa len nechápavo prizerajú otáčaciemu manévru. Napokon však Lotyška, síce s problémami, ale bez zbytočných škôd, auto dostáva na cestu, kde už čakajú ďalšie štyri autá, kým im uvoľní miesto a rýchlo sa prace preč. Mladá žena predviedla naozaj jedno podarené divadlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu