Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Esemesková súťaž Vyvolených: Zájazd vyhral Ľudmilin Giuseppe!

Giuseppe Mantovani minul na esemesky 200-tisíc korún. Zobraziť galériu (10)
Giuseppe Mantovani minul na esemesky 200-tisíc korún.

BRATISLAVA - Okrem Lindy Drevenkovej (22) vzišiel z prvej série reality show TV JOJ VyVolení i ďalší víťaz. Človek, ktorý za najviac poslaných esemesiek získal nemalú odmenu - 400-tisícovú dovolenku do Karibiku.

Nie je to však žiadny anonymný fanúšik VyVolených a vraj ani vypočítavec, ktorý chcel esemeskovať s jasným cieľom: výhru získať. Ale taliansky priateľ finalistky Ľudmily Matisovej (26) Giuseppe Mantovani (49)! Po „šťastlivcoch“ v Mojsejovcoch a SuperStar je to už tretí prípad, ktorý „obyčajným“ esemeskujúcim vyráža dych...

„Veľmi sa tomu teším. Neviem, čo je na tom čudné, že som to vyhral práve ja,“ hovorí Giuseppe a akúkoľvek „protekciu“ rezolútne odmieta. Celá záležitosť čudná nepripadá ani jeho priateľke Ľudmile, ktorá s ním na luxusný all inclusive zájazd na ostrovy Kuba a Jamajka pocestuje. A aj Jojka pokladá jeho víťazstvo za absolútnu náhodu. „Giuseppeho fandenie bolo veľmi intenzívne a stal sa najviac esemeskujúcim divákom prvej série VyVolených. Tento výsledok sme dostali od mobilného operátora, tak ako potvrdenie, že všetky faktúry za odoslané esemesky boli uhradené,“ tvrdí hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Potvrdil tiež, že Ľudmilin partner odoslal počas trvania šou spolu okolo 11-tisíc esemesiek. Bez mihnutia oka a akýchkoľvek bočných úmyslov tak na podporu nielen svojej frajerky, ale i Martina Kika Novakova (33) a Tonyho Ferletjaka (34), ako tvrdí sám Giuseppe, vyhodil takmer 200-tisíc korún! Toto nevinné fandenie sa až príliš podobá na snahu mladíkov, ktorí dobre zakšeftovali v reality show TV Markíza Big Brother-Súboj. Za niečo vyše pol milióna si totiž vyesemeskovali novučičký offroad za 1,8 milióna.

Meno Mantovaniho, ktoré je známe v súvislosti s jojkárskou šou, však pripomína skôr prípady z Mojsejovcov alebo prvej SuperStar. V tom prvom sa stal držiteľom auta bratranec mamy generálneho riaditeľa TV Markíza Vladimíra Repčíka. V SuperStar vyhral nové „fáro“ úplne náhodou šofér Jána Kotuľu, otca držiteľa Divokej karty Petra Kotuľu (23).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu