Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stranu Sieť čaká ťažké obdobie a tvrdé útoky, tvrdí Bugár

Predseda strany Most-HÍD Béla Bugár vystúpil ako hosť počas ustanovujúceho snemu strany Sieť.
Predseda strany Most-HÍD Béla Bugár vystúpil ako hosť počas ustanovujúceho snemu strany Sieť. (Zdroj: SITA)

ŽILINA – Predseda strany Most-Híd Béla Bugár vystríha novú politickú stranu Sieť pred ťažkým obdobím a tvrdými útokmi.

„Nedávno sme zakladali aj my našu stranu a môžem vám povedať, čaká vás veľmi ťažké obdobie. Pamätám sa, keď sme len hovorili o tom, že si založíme stranu, vznikli obrovské pozitívne emócie a dostávali sme veľkú podporu. Ale v tom momente, keď sme si ju založili, tak prišli tvrdé útoky. Dá sa povedať, že je to výsledok toho, keď sa nebojuje programami, ale keď tí, ktorí sa boja, že stratia pár hlasov či nejaké percentná, tak zaútočia na tých, ktorí sú lepší,“ povedal Bugár, ktorého strana Sieť pozvala ako hosťa na svoj dnešný ustanovujúci snem v Žiline.

Predseda Mostu-Híd ponúkol strane Sieť korektnú politickú spoluprácu, nevylučuje však ani politický boj v prospech občanov. „Za Mosťákov vám viem ponúknuť korektnú politickú spoluprácu. Vítam každú spoluprácu, dokonca vítam aj politický boj, ktorý sa vedie v prospech občanov a krajiny,“ povedal Bugár s tým, že odteraz záleží aj od strany Sieť, ako bude vyzerať pravá strana politickej scény na Slovensku.

„A je absolútne jedno, či sa niekto bude nazývať politická strana alebo združenie, no nie je jedno to, či vieme spolu vytvoriť alternatívu voči súčasným spôsobom vládnutia. Takže kolegovia, oddnes je to naša spoločná zodpovednosť,“ povedal delegátom ustanovujúceho snemu strany Sieť Béla Bugár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu