Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módne (s)hity z Miss: Katastrofa večera, megaprsia, aj krikľavá Christová!

Ivan Bednárik zhodnotil aj outfity týchto dám. Zobraziť galériu (7)
Ivan Bednárik zhodnotil aj outfity týchto dám.

BRATISLAVA - Krásne aj štýlové?! Počas uplynulého týždňa sa konala voľba novej držiteľky titulu Miss Universe SR 2013. Pri tej príležitosti si vyšli do spoločnosti viaceré dámy, ktoré sú so súťažou krásy nejakým spôsobom späté. O ich šarme nemožno pochybovať, nás ale zaujímalo, ako si rozumejú s módou. Na outfity vybraných dám si posvietil stylista a vizážista Ivan Bednárik. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete pod článkom.

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Ivana Christová, Miss Československa 1989

Pani Ivana za oných minulých čias bola vážne nádherná miss. Dnes stále krásna žena, i keď nemá dokonalú postavu z čias misskovania. Vie sa poobliekať tak, aby pôsobila ako dáma, čo na nej veľmi oceňujem. Celý outfit je skvelý, len tie lodičky, myslím farbu, trochu vŕzgajú. No, nemuseli byť až také krikľavé.

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Silvia Chovancová-Lakatošová, Miss Československa 1993

Nádherné šaty z dielne Alexandra McQueena vytvárajú krásnu postavu aj napriek tomu, že sú z úpletu. Vymenil by som lodičky za čierne s obojkom okolo členku, aby nohy nepôsobili tak telovo. Ja ale nejako vôbec nemám rád tieto "nude" štekle.

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Lucia Senášiová, Miss Universe SR 2007 (vľavo) so sestrou Zuzanou

Ejha, tak toto nie je veselé. Krásna Lucia Senášiová, teda bola kedysi. Lebo toto zjavenie v slnečných okuliaroch v noci je ako z nepodareného komixu. Nemôžem si pomôcť, ale kedysi skvelý Luciin štýl je nejako preč. Katastrofa večera! Ale čo, treba si všimnúť aspoň kabelku a lodičky. A Luciinu sestru, lebo tá vyzerá veľmi pekne a šik.

 

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Zita Galgóciová, Miss Universe SR 2004

Zita sa vyníma nielen prirodzenou krásou, ale aj štýlom. Stále pôsobí veľmi dievčensky a to je skvelé! Korzetové minišaty s kamienkovými sandálikmi vyzerajú šmrncovne a mladistvo. Vivat! Konečne jedna bez platformy!

 

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Mária Zelinová, moderátorka Fashion TV

Marienka sa vyštafírovala. Šaty jej teda urobili megadekolt, čižmice sú skvelé. A čo tá „dekorace bez legrace” na hlave?! Takhle se charleston netančí, kotě!

Módne (s)hity z Miss:
Zobraziť galériu (7)

Katarína Manová, Miss Intercontinental 2006

Taká pekná víla. Šaty ako víla, vlasy ako víla, mejkap ako víla v divadle. Neviem. Je to pekné, ale toto už poznám na všetky spôsoby. Taká pekná stužková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu