Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tragédia v Michalovciach: Lucián (†19) sa chystal na maturitu, posledná sms a smrť!

Lucián ukončil svoj život Zobraziť galériu (2)
Lucián ukončil svoj život (Zdroj: Foto: Sita, topky)

MICHALOVCE - Obrovské nešťastie sa stalo v Michalovciach. V pondelok večer si na koľajnice ľahol gymnazista Lucián. Zrážku s vlakom nemal, žiaľ, šancu prežiť.

Podľa našich informácií Lucián ukončil svoj život v pondelok v noci. Okolo 23-tej hodiny si ľahol na koľajnice pred prichádzajúci vlak. Na rozlúčku mal poslať esemesku. "V presne nezistenom čase došlo medzi železničnou stanicou Michalovce a Trebišov k zrážke doposiaľ nezisteného vlaku a 19-ročného muža z Michaloviec," potvrdila hovorkyňa košických policajtov Lenka Ivanová.

Na gymnáziu P. Horova v Michalovciach už horí Luciánovi sviečka.
Zobraziť galériu (2)
Na gymnáziu P. Horova v Michalovciach už horí Luciánovi sviečka.  (Zdroj: Foto: Sita, topky)

Lucián pri desivej zrážke utrpel poranenia nezlučiteľné so životom. "Bližšie okolnosti polícia vyšetruje a v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrela policajná hovorkyňa.


Prečítajte si aj: FOTO Tragédia v Michalovciach: Miške (†28) sa zrútil celý svet, posledná sms a potom smrť


Lucián bol študentom štvrtého ročníka Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach. V piatok so spolužiakmi niesol mestom tablo, čím začal pre maturantov akademický týždeň. Bol výborným študentom, plánoval študovať medicínu. V kolektíve bol obľúbeným, aj keď ho spolužiaci považovali za introverta.

Z tragédie sa rodina, blízki a priatelia nedokážu spamätať. Čo mohlo byť dôvodom jeho skratového rozhodnutia, nie je známe. Luciánovi rodičia sú v rozvodovom konaní. Budúci týždeň študentov gymnázia čakajú maturity. 

Viac o téme: TragédiaVlakSmrťNešťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu