Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nešťastie na východe Slovenska: Synček (4) vzal vzduchovku a postrelil tehotnú mamu (24)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TREBIŠOV - Fatálny koniec mohla mať nehoda, ku ktorej prišlo v sobotu večer v okrese Trebišov. Dieťa vzalo zo stola vzduchovku a postrelilo ženu v 8. mesiaci tehotenstva, informovala dnes televízia JOJ. Malo ísť o štvorročného synčeka, ktorý trafil mamu rovno do brucha a zasiahol nožičku nenarodeného plodu, doplnila TV Markíza.

Epidémia syfilisu v Trebišove stúpa: Desiatky ďalších nakazených, medzi nimi aj deti

"V sobotu večer sme prijali na oddelenie úrazovej chirurgie tehotnú ženu so strelným poranením. Ani dieťa a ani matka nie sú v ohrození života," povedal televízii JOJ manažér siete regionálnych nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ. Mladá žena porodila cisárskym rezom. "Dieťa ešte v noci previezli na vyššie neonatologické pracovisko do Košíc," doplnil.

"Včera polícia v Trebišove prijala oznámenie z Nemocnice s poliklinikou v Trebišove o prijatí postrelenej 24-ročnej ženy, ku ktorému malo dôjsť v obci Zemplínsky Klečenov (okr. Trebišov). Po príchode na miesto skutku bola zaistená zbraň s nábojmi, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie," informovala polícia na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie, uviedla polícia.

Viac o téme: NehodaZbraňVzduchovkaTehotná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu