Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Prvá hrozivá nehoda motorkára v tejto sezóne: Po desivej zrážke skončil Andrej v umelom spánku

Vážna nehoda motorkára Zobraziť galériu (2)
Vážna nehoda motorkára (Zdroj: Foto: polícia)

MALACKY - S teplými slnečnými lúčmi vyšli na cesty aj milovníci motoriek. Bratislavskí policajti už informovali o prvej vážnej dopravnej nehode. Po desivej zrážke záchranári letecky transportovali 36-ročného motorkára Andreja do nemocnice.

Nehoda sa stala včera krátko pred piatou hodinou podvečer na ceste medzi obcami Lozorno a Jablonové. Andrej (36) na motorke Triumph Tiger s pezinským evidenčným číslom počas prechádzania pravotočivej zákruty z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Volkswagenom Touran. Silnou zrážkou došlo aj k poškodeniu ďalšieho auta – Volswagenu Touareg, ktorý jazdil za motorkárom. 

FOTO Prvá hrozivá nehoda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút privolaní záchranári. „Záchranári ošetrili muža, ktorý utrpel ťažké viacnásobné poranenia celého tela, tzv. polytraumu. Vzhľadom na jeho vážny stav ho do nemocnice v Ružinove previezli leteckí záchranári v umelom spánku," uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Prípadom sa zaoberá polícia v Malackách. "U vodičov vozidiel Volswagen Touran a Volkswagen Touareg nebola vykonaním dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu zistená prítomnosť alkoholu v dychu, u vodiča motocykla bol nariadený odber krvi za účelom zistenia jej prítomnosti," ozrejmil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.  

Viac o téme: NehodaMotorkárMalacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu