Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rodinná tragédia: FOTO Rodičia (†30, 31) chceli ukázať dcérku (†2 týž.), osudné rozhodnutie

Pri desivej nehode zomrela celá rodinka Zobraziť galériu (4)
Pri desivej nehode zomrela celá rodinka (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

RUŽOMBEROK - Obrovské nešťastie, ktoré sa včera stalo pri Ružomberku, zasiahlo celé Slovensko. V noci zomrela na ceste mladá rodinka. Partneri, ktorí plánovali svadbu, cestovali za rodinou muža, predstaviť maličkú dcérku.

Obrovské nešťastie sa stalo v noci z nedele na pondelok na ceste neďaleko Ružomberka. Martin za volantom Volkswagenu Passat vošiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom. Záchranné zložky čakal najhorší pohľad.

Rodinná tragédia: FOTO Rodičia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

V aute sa viezla mladá rodinka. Martin z Trnkova pri Prešove sa so svojou partnerkou Alenou z českého Šumperka zoznámil v Česku, kde spoločne žili. Odišiel tam za prácou. Len pred niekoľkými dňami v septembri sa im narodila dcérka. V osudnú noc cestovali z Česka do Trnkova pri Prešove, odkiaľ pochádzal Martin. Mladý pár sa na východ veľmi tešil, plánoval predstaviť milovanú dcérku Viktorku Martinovej rodine.  


Prečítajte si aj:

FOTO Nepochopiteľná tragédia na R1: Martin (†34) zastal na ceste a vystúpil medzi rútiace sa autá


Rodinná tragédia: FOTO Rodičia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ SR)

Približne dvesto kilometrov pred cieľom došlo k neopísateľnej tragédii. Ako povedal vodič kamióna pre televíziu Markíza, zrážke už nedokázal zabrániť, aj keď sa jej snažil ešte vyhnúť. Podľa neho bol najpravdepodobnejšou príčinou nešťastia mikrospánok vodiča volkswagenu. "U vodiča nákladného motorového vozidla alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedol hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík.

Rodinná tragédia: FOTO Rodičia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ SR)

Viac o téme: NehodaRodinaTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu