Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapenie z väzenia! Nová správa o Rezešovej: Už vie, kedy sa jej opäť zmení život

Eva s mamou Zobraziť galériu (3)
Eva s mamou (Zdroj: foto: archiv)

BUDAPEŠŤ - V jednej z najbohatších rodín na východnom Slovensku môžu začať pomaly oslavovať. Dôvodom je dobrá správa z budapeštianskej väznice. Ich milovaná Eva, ktorá pri tragickej nehode usmrtila štyroch ľudí, pôjde už čoskoro domov!

Podľa maďarského portálu borsonline.hu by sa tak malo stať už budúci rok, pretože Eva Varholíková Rezešová patrí medzi vzorných väzňov. Do dnešného dňa nemá žiadny záznam o porušení disciplíny ani napomenutie. Za necelých päť rokov sa údajne naučila perfektne hovoriť po maďarsky, dokonca istý čas pracovala aj ako šička. Pravidelne ju navštevujú priatelia, rodina, právnici, z čoho vyplýva, že naďalej udržiava sociálne väzby. Navyše dbá aj na svoj zovňajšok a dobrú fyzickú kondíciu.

Prekvapenie z väzenia! Nová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hvg.hu)

Rezešová si v budapeštianskej väznici odpykáva trest odňatia slobody v trvaní deväť rokov. Odsúdil ju druhostupňový súd a zvýšil tak pôvodný trest, ktorý predstavoval šesť rokov. O podmienečné prepustenie na slobodu môže Eva požiadať po odsedení dvoch tretín trestu, čiže nabudúci rok.

Rezešová po rozsudku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)
 

Rezešová spôsobila smrteľnú dopravnú nehodu na maďarskej diaľnici 21. augusta 2012. Na BMW X5 pod vplyvom alkoholu nabúrala do zadnej časti Fiatu Punto. Posádka nehodu neprežila, v plameňoch zahynuli traja ľudia, štvrtá osoba skonala neskôr v nemocnici.

Viac o téme: TragédiaEva Varholíková Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu