Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Tragická zrážka áut na Orave: Mladá vodička (†23) urobila nečakaný ťah

Tragická nehoda pri Dolnom Kubíne. Zobraziť galériu (4)
Tragická nehoda pri Dolnom Kubíne. (Zdroj: PZ)

DOLNÝ KUBÍN - K tragickej dopravnej nehode došlo v piatok 16. decembra okolo 22:00 na ceste medzi obcami Vyšný Kubín (okres Dolný Kubín) a Jasenová (okres Dolný Kubín).

Ako ďalej informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 23-ročná žena z okresu Dolný Kubín šoférovala auto značky Škoda Octavia v smere od obce Vyšný Kubín na obec Jasenová a z doposiaľ nezistených príčin prešla v miernej pravotočivej zákrute do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim autom značky Škoda Yeti, ktoré šoférovala 23-ročná žena z okresu Dolný Kubín. Následne došlo k zrážke auta značky Škoda Octavia s autom značky Volkswagen Passat, ktoré šoféroval v smere od obce Jasenová 39-ročný muž z Poľska. 23-ročná žena auta značky Škoda Octavia nehodu neprežila. 

Úkladná vražda v Kolárove: FOTO Miestneho podnikateľa (†40) zastrelili priamo v dome

Vodič Volkswagenu utrpel ľahké zranenia. Vodička Škody Yeti a vodič Volkswagenu sa podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohej vodičky vykonajú pitvu. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 22 500 eur. V súvislosti s nehodou polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

FOTO Tragická zrážka áut
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PZ)

Viac o téme: NehodaTragédiaDolný Kubín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu