Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Unesenú mamičku z Hlohovca na FOTO hľadá celé Slovensko: Manžela vraj pripravila o majetok

Unesená Andrea z Hlohovca Zobraziť galériu (3)
Unesená Andrea z Hlohovca (Zdroj: reprofoto tv markíza)

HLOHOVEC - Po Andrei z Hlohovca sa zľahla zem. Ani piaty deň po zmiznutí matky dvoch detí nemá polícia žiadne nové správy. Fotografia zmiznutej ženy s prosbou o pomoc pri jej hľadaní sa začala šíriť aj sociálnymi sieťami. Z únosu je podozrivý jej manžel.

Už od 13. decembra hľadá polícia z Hlohovca 34-ročnú matku dvoch malých detí, ktorá mala byť v ranných hodinách unesená spred materskej škôlky, kam odprevádzala najmladšieho syna. Podozrenie padá na 46-ročného Miroslava Vlčeka, ktorý je od zmiznutia Andrey takisto nezvestný. Bývalý manžel hľadanej ženy mal byť trestne stíhaný za podvody.

Dovolenka snov sa zmenila na nočnú moru: Unesená dievčina na FOTO už neverí ani polícii

Súd chcel poslať Miroslava na osem rokov do väzenia, no rozsudku sa muž vyhol odvolaním. Pred mesiacom ho prepustili z vyšetrovacej väzby na kauciu. Tridsaťtisícovú kauciu mu mal zaplatiť jeho starší syn z prvého manželstva. Motívom únosu môže byť túžba po pomste.

Podľa portálu Tvnoviny.sk prebehla uplynulú noc v Hlohovci a Veľkých Ripňanoch razia spojená s hľadaním dvojice. Kukláči prehľadali najmenej tri domy a firmu súvisiacu s Andreou a Miroslavom. Prehľadávali aj dom, v ktorom žije Miroslavova prvá manželka, hľadanú dvojicu však nikde nenašli.

Podľa známeho by manželke neublížil

Pobyt za mrežami nehrozil Miroslavovi prvýkrát. Už v minulosti si odsedel dva roky a osem mesiacov v cele, informovala vo svojej reportáži TV Markíza. Tam sa stretol s Jánom, ktorý sedel za vyhrážky priateľke. Podľa slov spoluväzňa mu Miroslav o bývalej manželke často hovorieval a spomínal aj na deti. „Nikdy v živote by jej neublížil, že má s ňou dve deti, ale nech si robí čo chce, len to nemala spraviť tak, ako to spravila, že ho pripravila o majetok a rozpredala to všetko rodine a to ho štvalo určite najviac, ale vedel, že on by sa v živote neznížil k tomu, on nie je žiadny mafián ani vrah,“ povedal televízii Miroslavov známy z väzenia.

Objavili sa však informácie, že Miroslav sa manželke vyhrážal a sľuboval jej pomstu po prepustení z väzenia. Prekážalo mu tiež, že mu súd zakázal vídať deti. Vraj rozpredala aj jeho majetok.

Unesenú mamičku z Hlohovca
Zobraziť galériu (3)

Andreu mali uniesť dvaja muži a naložiť do auta. Podľa bývalého kriminalistu Mateja Snopka mohol bývalý manžel Hlohovčanky zorganizovať skupinu spolupáchateľov, ktorá by neváhala použiť násilie, na ktoré sa nezmohol on. Nemožno však zanedbať ani únos cudzím človekom s cieľom žiadať výkupné alebo vykonať pomstu.

Mladá žena bola unesená na striebornej Škode Superb s evidenčným číslom HC 174 BV. S akýmikoľvek informáciami, ktoré by do prípadu vniesli viac svetla, sa obráťte na políciu.

Unesenú mamičku z Hlohovca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto tv markíza)

Viac o téme: únosAndrea VlčekováMiroslav VlčekAndrea z Hlohovca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu