Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

EXKLUZÍVNE VIDEO Sekundy hrôzy v autobuse MHD: Vodička to napálila v plnej rýchlosti do stĺpa

Havária autobusu mestskej hromadnej dopravy Zobraziť galériu (9)
Havária autobusu mestskej hromadnej dopravy (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Vážna dopravná nehoda sa stala ešte v sobotu predpoludním v Bratislave. Nám sa podarilo získať exkluzívne zábery z miesta havárie. Vodičke autobusu mestskej hromadnej dopravy prišlo pravdepodobne nevoľno alebo ju trápil iný zdravotný problém, do úvahy môže prísť aj mikrospánok. Inak sa totiž ťažko vysvetlí desivý náraz v plnej rýchlosti do stĺpa dopravného značenia.

Vaše tipy

Nehoda sa stala v sobotu krátko pred poludním. "Vodička autobusu za prvým kruhovým objazdom z diaľnice v smere z Devínskej Novej Vsi, na úrovni nákupného centra z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do stĺpu dopravného značenia," informovala ešte v sobotu hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková a doplnila, že vodička autobusu za prvým kruhovým objazdom z diaľnice v smere z Devínskej Novej Vsi, na úrovni nákupného centra, z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do stĺpu dopravného značenia.

Na mieste nešťastia zasahovali do niekoľkých minút všetky záchranné zložky. Polícia riadila dopravu, hasiči museli okrem iného z havarovaného autobusu vodičku vystrihnúť a záchranári ošetrili 16 zranených ľudí. V nemocnici je doteraz v stabilizovanom stave osem cestujúcich. Niektorí museli bezprostredne po hospitalizácii podstúpiť operáciu. Podľa hovorkyňe Univerzitnej nemicnice v Bratislave Petry Stano Maťašovskej jedna mladá žena utrpela vážne vnútrobrušné poranenia. 

Ostatní zranení boli podľa hovorkyne ošetrení ambulantne na centrálnych príjmoch. "Mali najmä tržné rany a pomliaždeniny, v dvoch prípadoch skalpáciu vlasovej časti," spresnila Stano Maťašovská.

Havária autobusu MHD č.21 je zachytená na videu.

Náraz autobusu

Viac o téme: NehodaAutobusMHD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu