Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce spovede žien o ponižujúcich útokoch: Hovn*man terorizuje Bratislavu už mesiace!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - V uliciach Bratislavy panuje strach. Po meste sa už mesiace premáva psychopat, ktorý napáda ženy a útočí na nich výkalmi. Do redakcie sa nám ozvalo niekoľko žien, ktoré nechutnosti zažili na vlastnej koži. O zvrátených pohnútkach neznámeho muža sme informovali včera.

Vaše tipy

"Stalo sa mi to isté ešte koncom júla tohto roku na Radlinského ulici pri Račianskom mýte. Bolo asi okolo 20:30 hodine, ale stále bolo svetlo. Vypovedala som ešte v ten večer na polícii, policajti boli šokovaní, vraj sa s takým prípadom ešte nestretli. Takže tento šialenec vyčíňa už od leta," napísala nám po zverejnení článku čitateľka, ktorá chce kvôli citlivosti prípadu ostať v anonymite. 

Opis desivého zážitku

Podľa čitateľkiných slov bol páchateľ v čase útoku celkom ticho. "Najhoršie na tom celom je, že nekráčal za mnou, ale oproti mne, ešte som sa naňho pozrela, či sa náhodou nepoznáme a keď sme sa míňali a boli zhruba na rovnakej úrovni, pristúpil ku mne a zvyšok poznáte," opísala a doplnila: "Celé to trvalo možno pár sekúnd, no zo šoku som sa nevedela a doteraz sa neviem rozpamätať na detaily jeho tváre."

V opise odpornej skúsenosti pokračovala: "Bolo ťažké vymaniť sa z jeho rúk, lebo ma držal za hlavu spredu aj zozadu za temeno ako vo zveráku." Napadnutá žena povedala, že opis páchateľa sedí na muža z prípadu, o ktorom sme už informovali. "Čo môžem povedať je, že mal určite do 180 cm, chudej postavy, na hlave šiltovka a celkovo bol športovo oblečený. Po útoku sa rozbehol do ulice smerom k internátom Bernolák," uviedla.

Nechutnosti, ktoré zažila ďalšia čitateľka

Ozvala sa nám aj čitateľka, ktorá po medializácii prípadu tiež kontaktovala políciu a rozpovedala o svojom nechutnom zážitku na Záhradníckej ulici, jej meno kvôli citlivosti prípadu rovnako nezverejníme."Píšem vám, lebo som čítala o útokoch na ženy v Bratislave s ho...nom. Ja som bola tá napadnutá, ktorá volala túto stredu na políciu o tom, že sa takýto prípad stal aj mne na Záhradníckej ulici pri zastávke Kvačalova. Bolo to presne 12. semptembra okolo pol noci," zverila sa nám a doplnila: "Popis, čo je uvedený v príspevku by sedel, vtedy mal ale holú hlavu a kraťasy do kolien vojenskej farby."

Tretiu čitateľku napadol psychopat na Vinohradoch

"Zhruba pred dvomi mesiacmi sa mi stalo niečo podobné ako žene, ktorú napadol páchateľ s výkalom na tvári. Čakala som na autobus na Vinohradoch, čo je jedna zastávka od Bieleho kríža. Keď som nastupovala, tak mi nejaký muž v rýchlosti natrel hov... na chrbát a ušiel. Som si istá, že to bol ten istý páchateľ," zverila sa nám s nepríjemných zážitkom tretia čitateľka a doplnila: "Čakala som sama na zastávke asi 10 minút, ten muž došiel na zastávku, stál tam minútu - dve, potom niekam išiel, pravdepodobne na druhú stranu cesty. Nevšimala som si ho, ale mohol mat okolo 175-180 cm, stredného veku. Keď autobus došiel, tak som nastupovala a zrazu som len cítila, ako mám niečo na chrbte. Obzrela som sa a on utekal popri autobuse preč." 

Popis páchateľa

Zo svedectiev je jasné, že psychopat vyčíňa v uliciach hlavného mesta už niekoľko mesiacov. Na základe opisov napadnutých žien je páchateľ približne 178 až 180 cm vysoký, vo veku okolo 30 až 35 rokov. Má normálnu postavu, okrúhlu tvár a krátke vlasy. Na tvári môže mať stopy po škrabancoch.

Polícia na prípade pracuje

Hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová potvrdila, že vecou sa zaoberajú, je v štádiu objasňovania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Akékoľvek informácie k prípadu alebo k páchateľovi oznámte polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Zažili ste vy alebo niekto vo vašom okolí podobný útok? Viete o prípade viac? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk.

 

 

Viac o téme: ŽenaVýkalyútok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu