Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smrteľná nehoda pri Beladiciach: Čerstvý otec Ján (†28) vyletel z auta, syna už vyrastať neuvidí

Ján syna a manželku už nikdy neobjíme. Zobraziť galériu (3)
Ján syna a manželku už nikdy neobjíme. (Zdroj: KRPZ Nitra)

STARÁ HALIČ - Malú dedinku v okrese Lučenec zasiahla nešťastná správa o tragickom úmrtí vojaka Jána (†28), ktorý sa už z práce k svojmu štvormesačnému synčekovi a manželke Mirke nikdy nevráti. V nedeľu totiž na mokrej vozovke zrejme dostal šmyk a narazil do zvodidiel. Prudký náraz, bohužiaľ, neprežil.

"Dvadsaťosemročný vodič z Lučenca jazdiaci na vozidle Audi A4  z doposiaľ nezistených príčin narazil do zvodidiel. Dôsledkom nárazu vodič vypadol cez bočné okno na vozovku a utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informovala Božena Bruchterová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra.

Ján svojho syna vyrastať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KRPZ Nitra)

Ján smeroval zo Starého Haliča do Hlohovca, kde pracoval. Do roboty sa vybral v nedeľu ešte pred východom slnka, no nakoľko bola cesta mokrá, zrejme dostal šmyk. "Telo nebohého bolo prevezené na pitvu, kde bude zisťovaná aj prípadná prítomnosť alkoholu z krvi. Presná príčina dopravnej nehody bude predmetom vyšetrovania," doplnila Bruchterová.

Ján sa len v apríli oženil, manželka Mirka tragédiu znáša veľmi zle.
Zobraziť galériu (3)
Ján sa len v apríli oženil, manželka Mirka tragédiu znáša veľmi zle.  (Zdroj: Facebook)

Mladý vojak, ktorý pôsobil aj v Bosne a Hercegovine, sa pritom iba v apríli oženil, niekoľko týždňov na to, sa mu narodil syn. V dedine bol veľmi obľúbený, nakoľko hrával aj za miestny futbalový klub na poste obrancu. Do Hlohovca pritom chodieval na týždňovky, no keďže trávil málo času s rodinou, chcel sa nechať preložiť do Sliača, aby to mal bližšie. Už to nestihol.

 

Viac o téme: NehodaSmrť v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu