Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená jazda po R1: Východniar na Ferrari prekročil rýchlosť o 128 km/h!

Policajti zastavilil toto Ferrari F 149 California
Policajti zastavilil toto Ferrari F 149 California (Zdroj: Foto: polícia)

NITRA - Nitrianskym policatom sa podaril vskutku skvelý úlovok. Na rýchlostnej ceste R1 zastavili Humenčana, ktorý šiel rýchlosťou neuveriteľných 258 km/hod. Pre lepšiu predstavivosť, pri takej vysokej rýchlosti sa už lietadlá odliepajú od zeme.

"Policajti z Diaľničného oddelenia PZ v Nitre - Selenci zastavili vodiča, ktorý sa na R1 pohyboval rýchlosťou až 258 km/h," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Išlo o vydarenú spoluprácu policajtov z dvoch krajov. "Včera 30.7.2014 asi o 18-tej hodine nám oznámili banskobystrickí kolegovia, že na R1 sa obrovskou rýchlosťou pohybuje osobné vozidlo smerom na Nitru," dadala hovorkyňa.

Policajná hliadka na rýchlostnej ceste sa okamžite presunula na úsek, kadiaľ by vozidlo mohlo prechádzať. O pár minút namerali na prístrojoch približujúce sa červené Ferrari F 149. Išlo rýchlosťou neuveriteľných 258 km/hod. Auto s českou poznávacou značkou policajti zastavili a 29-ročnému vodičovi Erikovi F. z Humenného ďalšiu jazdu zakázali. "Muž prišiel na mieste o vodičský preukaz a jeho šialená jazda bude ako priestupok v doprave prejednávaná v správnom konaní. Za prekročenie rýchlosti o 128 km/h hrozí sankcia do 800,-€ a zákaz činnosti do troch rokov," doplnila Čuháková.

Zaujímavá je, že vodiča zastavili kvôli rýchlej jazde v ten istý deň na Donovaloch, kde zaplatil pokutu sto eur. O niekoľko kilometrov ho zastavili znova.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu