Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na luxusnom Mercedese sa po diaľnici D2 rútil 195 km/h: Chytili ho, dostane smiešny trest?

Mercedes rútiaci sa po D2 v smere na Českú republiku Zobraziť galériu (2)
Mercedes rútiaci sa po D2 v smere na Českú republiku (Zdroj: Foto: Polícia, Odťahovka.sk)

MALACKY - Ďalšieho hazardéra s vlastným životom spozorovali policajti z Malaciek. Vodič (47) z Bratislavy sa na svojom luxusnom Mercedese rútil obrovskou rýchlosťou po diaľnici D2 v smere na Českú republiku. Meracie prístroje zaznamenali prekročenie rýchlosti až o 65 km/hod. Rýchla jazda vyjde vodiča draho.

Policajti zachytili rútiace sa auto v sobotu podvečer. "Prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti o 65 km/h zaznamenal merací prístroj na 0,5 km diaľnice D2 v smere do Českej republiky," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Karina Považanová.

Vodičovi luxusného Mercedesu, ktorý sa rútil po diaľnici rýchlosťou až 195 km/h hrozí v správnom konaní za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky zákaz činnosti do troch rokov a pokuta až do 800 eur.

Na luxusnom Mercedese sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Odťahovka.sk)

Polícia preto opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali predpísané rýchlosti, jazdu prispôsobili stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam. Precenenie svojich schopností v spojitosti s rýchlou jazdou máva, bohužiaľ, často tragické následky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu