Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Boháči skončili v rukách kukláčov: Ešte večer sa zabávali na Miss Slovensko!

Salmanovci sa včera zabávali na Miss Slovensko 2013
Salmanovci sa včera zabávali na Miss Slovensko 2013 (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zo zábavy rovno do pút! Známa veľkopodnikateľská rodina Salmanovcov je ponorená do smútku, jej hlavu Sergeja a syna Alexandra dnes totiž zadržali kukláči a odviedli na políciu, kde už voči nim vzniesli obvinenie. Len pár hodín predtým sa pritom zabávali so smotánkou na veľkej súťaži krásy Miss Slovensko 2013 v Bratislave.

Manželka Salmanova mladšieho bola z dnešného "prepadu" otrasená. "Nedokážem si vysvetliť, čo sa stalo," povedala. V pondelok ráno okolo 7:00 ku Salmanovcom vtrhli kukláči a v putách vyviedli syna Alexandra. Podobný osud postihol údajne aj jeho otca Sergeja. Zatknutie bolo o to šokujúcejšie, že obaja sa len včera večer zabávali na súťaži krásy Miss Slovensko 2013, kde bolo viacero známych osobností.

Polícia nám potvrdila, že ich už obvinili z trestného činu podplácania, za čo im hrozí až 5-ročné väzenie. "Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil dve osoby z trestného činu podplácania. Za to, že mali sľúbiť úplatok vo výške sto tisíc eur im hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov," povedala pre Topky hovorkyňa policajnáho prezídia Andrea Dobiášová. Keďže prípad je v štádiu šetrenia, polícia zatiaľ bližšie informácie neposkytuje.

Veľkopodnikateľ Sergej Samanov vlastní niekoľko firiem, ktorých predmetom je okrem iného aj výroba alkoholu, prenájom nehnuteľností a výroba kozmetiky. V minulosti bol obvinený z podvodu, keď mal bezodplatne získať podiel v spoločnosti AB Kozmetika falošným podpisom podnikateľa Ľubomíra Somorovského.

So spomínaným podvodom pravdepodobne súvisela aj streľba pred luxusným bratislavským hotelom Kempinski spred roka a pol, pri ktorej mal jeho syn Alexander Salmanov strieľať na auto podnikateľa Somorovského. Polícia ho vtedy obvinila z výtržníctva.

Ďalšou z káuz spájanou s rodinou Salmanovcov bol aj spor o podiel v Ski parku Ružomberok, ktorý sa strhol medzi Sergejom a Ľubomírom Kudličkom, ktorého meno figurovalo na mafiánskych zoznamoch ako člen takáčovcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu