Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vražda v Boťanoch: Viktorku (†12) zrejme znásilnili a strčili do vreca!

Viktorka zomrela na vnútrolebečné krvácanie Zobraziť galériu (2)
Viktorka zomrela na vnútrolebečné krvácanie (Zdroj: TV JOJ)

BOŤANY - V prípade zavraždeného dievčatka z obce Boťany na východe Slovenska sa objavili nové podrobnosti. TV Markíza informovala, že ho pred smrtou zrejme znásilnili, pozostatky po čine natlačili do odpadkového vreca a schovali pod senom.

"Včera okolo 16.20 hod. hliadky polície za jedným z rodinných domov v obci Boťany (okr. Trebišov) našli mŕtve telo 12-ročného nezvestného dievčaťa, po ktorom policajti včera pátrali od 12.50 hod., kedy matka nebohej nahlásila nezvestnosť jej dcéry. Tá z domu odišla ešte vo štvrtok a do včerajšieho dňa sa nevrátila. Polícia v danej veci zadržala podozrivého 46-ročného muža z okresu Trebišov," uviedol košický policajný hovorca Alexander Szabó s tým, že trebišovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia a vzhľadom na to, že v súčasnosti prebiehajú vyšetrovacie úkony, v danej veci nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Podľa TV JoJ sa hrôzostrašná udalosť odohrala v dome blízko krčmy a obecného úradu. Muž žil v dome sám po tom, čo ho prednedávnom opustila manželka. Susedia však uviedli, že nezvykol byť agresívny a jeho skutok si nevedia vysvetliť.

Matka Viktorky prezradila, že jej dcérka sa kedysi chodievala k podozrivému hrávať s jeho deťmi. "Určite zlákali Viktóriu do domu, zamkol dvere, jeden ju znásilnil a druhý ju potom zabil. A potom ju zabalí do vreca a hodí len tak na smetisko? To kto spraví, normálny človek to nespraví," povedala matka TV JoJ a vo výpovedi spomenula dvoch mužov.

"Nikdy som nevidel, že by požíval alkohol. Ale teraz, už mi hovorili, že vraj vo štvrtok a v piatok bol strašne opitý," tvrdil Dionýz Szabó, starosta obce, ktorý si myslí, že do prípadu sú zamotané aj iné osoby.

"Bola vykonaná súdna pitva na základe, ktorej máme potvrdené, že maloletá podľahla vnútrolebečným zraneniam s masívnym krvácaním do mozgu," uviedol Radoslav Fedor z Okresného policajného riaditeľstva v Trebišove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu