Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Z beštiálnej vraždy Viktórie (†12) obvinili toto ľudské zviera: Podrobnosti pekla, ktoré musela strpieť!

Štefan Viktorku najprv znásilnil a potom brutálne dobil Zobraziť galériu (2)
Štefan Viktorku najprv znásilnil a potom brutálne dobil (Zdroj: topky)

TREBIŠOV – Padli dve obvinenia! Otrasná smrť malej Viktorky Tóthovej (†12) z Boťan, ktorá v sobotu šokovala obyvateľov malej dedinky na východe Slovenska, má na svedomí násilník Štefan (46) z Trebišova. Vyšetrovanie jeho zverského činu prinieslo nové odhalenia, ktoré okrem detailov o hrôzostrašnom konci života malého dievčatka, potvrdili aj sexuálny motív.

„Trebišovský vyšetrovateľ zo zločinu zabitia v jednočinnom súbehu so zločinom sexuálneho zneužívania obvinil 1 x krát súdne trestaného 46-ročného Štefana z okresu Trebišov,“ povedal dnes pre Topky košický policajný hovorca Alexandre Szabó. Zvrhlík neplnoleté dievčatko zlákal ku sebe vo štvrtok (18. októbra), v deň, keď záhadným spôsobom zmizlo z domu.

Do rodinného domu na Kvetnej ulici ju zavliekol s vidinou sexu napriek tomu, že dobre vedel, že Viktorka má len 12 rokov. „Nechal sa od nej  chytať a hladiť na intímnych miestach, pričom chcel s ňou vykonať pohlavný styk,“ dodal hovorca. Dievčatko sa jeho chlipným návrhom všemožne bránilo, no sile staršieho muža nakoniec podľahlo.

Keď zvrhlík dostal čo chcel, zronená Viktorka sa mu vyhrážala, že o otrasnom zážitku porozpráva v škole. Štefan sa zľakol a aby predišiel hanbe a obvineniam, odhodlal sa k zúfalému kroku. „Obvinený z obavy ju následne začal udierať päsťami do oblasti tváre, čím jej spôsobil smrť,“ opísal Szabó posledné minúty života dievčatka.

Brutálne údery spôsobili Viktorke vážne zranenia, ktorým na mieste podľahla. „Bezprostrednou príčinou bol ťažký poúrazový opuch mozgu pri vnútrolebečnom poranení po opakovanom tupom poranení hlavy,“ prezradil hovorca. Jej bezvládne telíčko potom Štefan bezcitne strčil do vreca a odhodil na svojom dvore medzi odpadky. Tam ho o dva dni neskôr našla polícia po tom, ako jej nezvestnosť ohlásila matka Silvia Tóthová.

 

Matka Silvia hľadala dcérku už od štvrtka
Zobraziť galériu (2)
Matka Silvia hľadala dcérku už od štvrtka  (Zdroj: TV JOJ)

 

O tom, že vrah Viktorky nie je žiadne neviniatko už vedela takmer celá dedina. Jeho bývalá manželka Erika sa od neho spolu s deťmi dokonca musela odsťahovať. „Už sa to s ním nedalo vydržať, bil mňa aj deti. Vyhrážal sa, že nás zabije sekerou,“ povedala pre denník Plus jeden deň. Tyranské správanie bývalého manžela vraj opakovane nahlasovala na polícii, nikto jej však neveril.

Viktorka vraj ku Štefanovi chodila často a hrávala sa spolu s jeho deťmi. Keď vo štvrtok bez stopy zmizla, matka Silvia sa preto dcérku vybrala hľadať aj k nemu. Štefan však tvrdil, že dievčatko nevidel, v tom čase už však jej nehybné telíčko ležalo vzadu na dvore. Po neúspešnom dvojdňovom pátraní matka Viktorky zalarmovala políciu, ktorá mŕtve dievčatko našla a ako hlavného podozrivého zadržala Štefana. „Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia s návrhom na väzbu. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 9 až 12 rokov,“ uviedol Alexander Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu