Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Desivé fakty o izbe smrti malej Lucky (†5): Otec ju prikryl dekou a zatarasil skriňou!

V byte, kde skrývali mŕtvu Lucku, vychovávali aj jej dcérku Sašku Zobraziť galériu (3)
V byte, kde skrývali mŕtvu Lucku, vychovávali aj jej dcérku Sašku (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Otrasné! Po tom, čo polícia ukončila vypočúvanie rodičov malej Lucky (†5) z Ružinova, uverejnila informácie, z ktorých mrazí! Výpovede otčima Juraja (32) a matky Alexandry (42) odkryli hrôzostrašnú pravdu o živote a smrti ich dievčatka.

Polícia v pondelok zadržala manželov z Ružinova, ktorí tri roky v byte plnom neporiadku, skrývali mŕtvolku vlastnej dcéry Lucky a vo vedlajšej izbe pritom vychovávali jej sestričku Sašku. Prípad úmrtia dievčatka doteraz vyšetrovali ako zločin zabitia. Po vypočutí podozrivých rodičov ho však prekvalifikovali na „zločin týrania blízkej a zverenej osoby s následkom smrti,“ z ktorého obvinili jej nevlastného otca Juraja H.

Fakty o živote rodiny za dverami ružinovského bytu hrôzy, ktoré pri vypočúvaní prezradila týraná matka, sú desivé. Peklo sa malo začať ešte v júli 2009, kedy obvineného Juraja prepustili z väzenia v Leopoldove, kde si odpykával trest za týranie. Po návrate k rodine však tyranizovanie pokračovalo. „Počas uvedenej doby mal svoju manželku opakovane biť, kopať do rôznych častí tela, vyhrážať sa jej zabitím, zamykať v byte, brániť jej telefonovať,“ prezradila hrozivé informácie bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

Byt hrôzy, v ktorom manželia skrývali mŕtvu Lucku

 

V priebehu osudného roka 2009 musela byť dobitá Alexandra hospitalizovaná v nemocnici a maloletú Lucku bola nútená nechať doma osamote s tyranom. „Po jej  návrate z nemocnice zistila, že jej maloletá dcérka má na tele modriny, zaschnutú krv na vnútornej strane pier, opuchy na tvári, vytrhané vlásky,“ dodala hovorkyňa. Neskôr zistila, že mal dievčatko opakovane biť a dokonca jej zakázal aj jesť!

Matka sa v snahe ochrániť vlastné dieťa agresívnemu mužovi niekoľkokrát postavila, avšak neúspešne. Nasledovala len ďalšia bitka. Presný čas, kedy Lucka podľahla otčimovým ranám, je nejasný. Zomrieť mala niekedy v druhej polovici roka 2009. Alexandra našla malú Lucku bezvládne ležať na posteli. Nedokázala sa zmieriť s tým, že jej dievčatko je mŕtve, a tak ju prezliekla do pekných šiat. Keď neskôr matka odišla z domu, Juraj dvere, za ktorými Lucka ležala, zakryl dekou a zabarikádoval skriňou. Vydesená matka sa pokúšala zavolať políciu, no Juraj jej v tom mal zabrániť. „Podľa vyjadrenia ženy, z obavy o svoj život a zdravie, muža uposlúchla,“ informovala Kurucová.

Ranám od otca sa údajne nevyhla ani jeho vlastná dcérka Saška, ktorá mala však viac šťastia, ako jej sestrička. Po odhalení otrasného prípadu skončila v rukách lekárov, odkiaľ zrejme poputuje k sociálnym pracovníkom. V nemocnici na jej tele žiadne zranenia nenašli, krutému osudu, aký stretol Lucku sa tak našťastie vyhla.

Vyšetrovateľ už spracoval podnet k návrhu na vzatie obvineného Juraja do „vyšetrovačky“. Kým sudca o väzbe rozhodne, ostáva Juraj v cele policajného zaistenia. Za ubitie nevlastnej dcérky mu hrozí 15 rokov, polícia prípad naďalej vyšetruje.

Otrasný prípad v bratislavskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vladimír Labát, facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu