Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fialová o Mórovej a Geislerovej: Ludry ryšavé!

Zuzana Fialová na premiére nového jojkárskeho seriálu. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová na premiére nového jojkárskeho seriálu.

BRATISLAVA – Nedáva si servítku pred ústa! Herečka Zuzana Fialová (35), ktorá zahviezdi spolu s Dianou Mórovou (39) a Aňou Geislerovou (33) v novom jojkárskom seriáli Keby bolo keby, nehovorí príliš lichotivo o svojich kolegyniach.

V utorok sa v jednom z bratislavských obchodných centier konala premiéra jojkárskeho nového seriálu Keby bolo keby. Ten uvidia diváci na televíznych obrazovkách už od budúceho pondelka. Role v ňom stvárnia herci Ján Koleník, Marián Miezga, Roman Luknár, Diana Mórová, Aňa Geislerová či Zuzana Fialová.

Topky sa pri premiérovej príležitosti spýtali Fialovej, či medzi herečkami nedochádzalo na pľaci ku konfliktom, keďže sú všetky tri dosť výrazné osobnosti. „Bitka v bahne? Bola by som za, ale nestalo sa tak. No rada by som to vyskúšala. Musí to byť veľká zábava,“ povedala nám Zuzana.

V reálnom živote si teda so svojimi kolegyňami rozumie. To sa však nedá povedať o jej role Adely, ktorú v Keby bolo keby stvárňuje. „Moja postava ich v seriáli neznáša. Volá ich ludry ryšavé,“ smeje sa herečka, ktorá si v jojkárskom projekte zahrala partnerku Jána Koleníka. Ako to medzi nimi klapalo? Preskočila iskra? Prečo mala Fialová na uchu Mórovú? To sa dozviete z nášho videa.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zuzanou Fialovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu