Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mocný Gladiátor sa rozplakal v živom vysielaní: Smrť miláčika... Ten deň je pre neho prekliaty!

Russell Crowe Zobraziť galériu (6)
Russell Crowe (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Neubránil sa slzám. Obľúbený herec Russell Crowe (58) sa v piatok objavil v obľúbenej šou The Kyle and Jackie O Show, kde prišiel len deň po tom, ako jeho domáceho miláčika - psíka Louisa, zrazilo auto. Toto nešťastie sa navyše stalo počas druhého výročia smrti jeho otca. Keď sa ho v spomínanom programe spýtali, či je v poriadku, umelec neudržal slzy.

Oscarový herec vo štvrtok zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Twitter fotku svojho milovaného psíka Louisa, ku ktorej pridal emotívny popis. Jeho domáceho miláčika totiž zrazilo auto a túto nehodu neprežil.

„Toto je Louis, ktorý má 16 mesiacov. Bol chudý, drzý a odvážny. Získal si moje srdce. Dnes, počas druhého výročia smrti môjho otca, ho zrazilo auto. Snažili sme sa ho odviesť k veterinárovi, ale zomrel v mojom náručí počas toho, ako som mu hovoril, že ho všetci milujeme," napísal zronený herec.

Herec zavítal do rádiovej šou The Kyle and Jackie O Show, kde sa ho moderátor Kyle Sandilands spýtal, ako sa po tejto udalosti cíti a či je v poriadku. Russella počas odpovede premohli emócie a v živom vysielaní sa rozplakal.

„Nie som v poriadku. Momentálne sme všetci veľmi smutní. Bol veľmi krásne malé šteniatko a tak trocha si nás omotal okolo seba a tvaroval naše životy okolo toho jeho. Takže si to vyžiada určitý čas, než sa cez to prenesieme," povedal úprimne Crowe.

Russell Crowe
Zobraziť galériu (6)
Russell Crowe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Russell Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu