Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SÚD s hviezdnou Gwyneth Paltrow sa skončil: Po verdikte sa stalo niečo, čo nikto nečakal!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Pre americkú herečku Gwyneth Paltrow (50) nebol tento týždeň úplne najpríjemnejší. V meste Park City totiž prebiehal súd, ktorý pojednával o nehode na lyžiach z roku 2016. Umelkyňa mala pri nej spôsobiť inému lyžiarovi vážne zranenia. Včera padlo rozhodnutie o tom, kto bol za túto udalosť zodpovedný.

Nehoda sa mala stať v roku 2016 pri rodinnej lyžovačke, na ktorej bola Paltrow so svojím partnerom Bradom a deťmi. Doktor Terry Sanderson tvrdí, že mu slávna herečka spôsobila vážne zranenia a dokonca aj trvalé poškodenie mozgu. Na súde od nej žiadal odškodné vo výške 300-tisíc dolárov.

Včera súd vyniesol rozsudok, ktorý Paltrow rozhodne potešil. Porota sa totiž zhodla na tom, že za nehodu nesie plnú zodpovednosť Sanderson a navyše umelkyni prisúdil aj odškodné, ktoré žiadala. To bolo vo výške symbolického jedného dolára.

K rozsudku sa následne vyjadrila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Cítila som, že tieto nepravdivé tvrdenia ohrozili moju integritu. S výsledkom som spokojná a oceňujem tvrdú prácu sudcu Holmberga a celej poroty. Ďakujem im za ich ohľaduplnosť pri riešení tohto prípadu," uviedla Paltrow.

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow  (Zdroj: Instagram G.P.)

Po oznámení rozsudku však medzi oboma panovala zmierlivá atmosféra. Hviezdna herečka totiž pristúpila k Sandersonovi, ktorému popriala všetko dobré a ten jej následne poďakoval. Pri odchode zo súdnej siene však povedal, že je z rozhodnutia veľmi sklamaný.

Gwyneth Paltrow, Terry Sanderson
Zobraziť galériu (8)
Gwyneth Paltrow, Terry Sanderson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu